2777
2789
عنوان

چاقم چاقم خیلی

310 بازدید | 8 پست

۱۷۱

وزنم۸۷

مجردم هستم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

غذاتو کم کن خب

سخته سخت

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

بیا از "دایت سلام" رژیم بگیر. رژیم هاش خیلی خوبه. زود هم لاغر میشی.منم گرفتم و وزنم بعد از بارداری ایده ال شد تو گوگل بزن "دایت سلام" سایتش برات میاد.dietsalam.ir داخل ترب هم هست فکر کنم قسطی هم بشه رژیم گرفت با ترب پی.

خوش به حالت حتی همین وزنی که داری میگی و برات زیاده از نظرت برای من یه رویاست که دوباره بتونم لاغر بشم :)

من که از ورزش و رژیم و آمپول و قرص قطع امید کردم

من الان ۱۱۷کیلوعم اصن نمیتونم راه برم زیاد یا بدوئم چجوری ورزش کنم؟ با رژیم هم هرچی بگی تست کردم نهایت ۵ کیلو کم شده ول کردم دوبرابرش برگشته ...

دیگه خسته شدم تنها راحم مونده عمل که این معده رو کوچیکه کنم درست شه میخوام برم پیش دکتر برمک خواهرم پیشش عمل کرد خیلی راضیه برم منم اسلیو کنم لاغر شم