2777
2789
عنوان

ازش خوشم‌میاد

156 بازدید | 16 پست

روش کراش زدم خیلی دوس دارم خبری بشه ، تنها چیزی که ازش میبینم اینه که فقط استوری عکسامو لایک میکنه ولی تاحالا حرفی نزدیم نمیدونم تو همچین موقعیتی باشید ریپلای میکنید که یه بهونه جور کنید؟اخه اگه اون بخواد خودش بهونه پیدا میکنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باز خوبه از من لایکم نمیکنه🤣

اینم بعد دوماه که فالوم کرد تااازه لایک میکنه. کلا انگار خییلی محتاطه . شخصیت مغروری داره دورادور میشناسم من از لایک کردنش هنوز تعجب میکنم

از من فقط یبار ریلز فرستاد زشته منم یک ریلز بفرستم براش سر صحبت باز شه؟

نه اگه اون فرستاده که تو اول پیام نمیدی بفرست. من موندم چیکار کنم مث بچه ها ۳ تا اون لایک‌میکنه یکی من

دوست منم دوسه ساله از یکی خوشش میاد اقا هم میگه شاید بدونه شمارشو داره بعدیه کارمنگول بازی که میگه م ...

😂😂😂😂😂 من از پی وی تلگرامش فرااار میکنم یه وقت دستم نخوره چیزی بفرستم

😂😂😂😂😂 من از پی وی تلگرامش فرااار میکنم یه وقت دستم نخوره چیزی بفرستم

اینم واقعا نمیفهمم چراهمچین میکرده میگه وقتی اف بوده مینوشتم سریع حذف دوطرف ولی دوسه باراتفاقی اومده دیده

کاربری متعلق به دو نفر ///// کاش قبل از مرگم دوباره ببینمت

اینم بعد دوماه که فالوم کرد تااازه لایک میکنه. کلا انگار خییلی محتاطه . شخصیت مغروری داره دورادور می ...

از من تا اینستا ریختم فالو کرد فرداش 

همین ماه ریختم اینستا را فقط بخاطر این ریختم

کراش من میدونه دوسش دارم اگ حوصله داشتی تاپیک ناامید شمم کامل نوشتم بخون بگو نظرتو 

خب اگ بعد دو ماه شروع کرده لایک کردن تو هم گاهی لایک کن بذار ببین خودش چکار میکنه پیام اینا اصلا نده

از من تا اینستا ریختم فالو کرد فرداش همین ماه ریختم اینستا را فقط بخاطر این ریختمکراش من میدونه دوسش ...

منم جدیدا مث خودش از استوریاش فقط عکسای خودشو لایک میکنم ولی لعنتی پیج کاریه کم از خودش میذاره

از من تا اینستا ریختم فالو کرد فرداش همین ماه ریختم اینستا را فقط بخاطر این ریختمکراش من میدونه دوسش ...

نه بابا پیام اصلا نمیدم. دیگه گفتم تا دوماه دیگه اگه همچنان فقط لایک کنه قیدشو میزنم. لایک به چه درد میخوره حرفی باشه ریپلای میکنه