kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 عنوان بغل کردن 801 بازدید | 25 پست خواب دیدم یکی بهم گفت بیا بغلم بعدشم بغلم کرد تعبیرش چیه بچه ها اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ... 1403/09/01 | 23:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارسطوداداشپرستو عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5512 خوابت چپ میزنه میگه نیا بغلم ونمیری بغلش جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 کی بود؟ یه آشنا اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3091 تعبیرشده تاشوهرلاغرده تا شوهرچاقرو میخورنوخشکسالی شوهر میشه همراه با خسوفوکسوف آقا هستم
smmo1499 عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 940 تعبیرخواب بغل کردن بغل کردن یا در آغوش گرفتن در خواب بسیار رایج است. این خواب در واقع قدردانی شما را نسبت به چیزی یا کسی نشان می دهد. تعبیر خواب در آغوش گرفتندر واقع نیاز شما را به محبت، حمایت و احترام را نشان می دهد بلند پرواز باش؟!!آسمان به کسی تعلق ندارد!
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 دلت بغل میخواد بیا بغل خودم 🫂😂😂 😂😂عزیزم 👭 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 تعبیرشده تاشوهرلاغرده تا شوهرچاقرو میخورنوخشکسالی شوهر میشه همراه با خسوفوکسوف 😂😂😂۱۰تا خاستگار لاغر اومده رد کردم باید بشینم تا چاق بیاد اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3091 😂😂😂۱۰تا خاستگار لاغر اومده رد کردم باید بشینم تا چاق بیاد تنوبدن یوزارسیف تو گور لرزید😂 آقا هستم
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 تعبیرخواب بغل کردن بغل کردن یا در آغوش گرفتن در خواب بسیار رایج است. این خواب در واقع قدردانی شما را ... تعبیرنت زیاد درست نیست . تعبیررایج کشور میخوام 😂 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 تنوبدن یوزارسیف تو گور لرزید😂 خخخخخ اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
artimoc عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 444 یه آشنا خب کی بود؟ دختر بود؟ پسر بود؟ معشوقه بود؟ دوست بود؟؟؟ بعدشم تعبیر بغل به خیلی چیزا ربط داره چون بغل کردن ذات و ماهیتش امنیته و آرامشه
smmo1499 عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 940 تعبیرنت زیاد درست نیست . تعبیررایج کشور میخوام 😂 پس وایسو از هوش مصنوعی هم بپرسم جوابشو برات میزارم😎امیدوارم قانع بشی🤣 بلند پرواز باش؟!!آسمان به کسی تعلق ندارد!
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 پس وایسو از هوش مصنوعی هم بپرسم جوابشو برات میزارم😎امیدوارم قانع بشی🤣 مرسی اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...