2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه شما سیسمونی خودت انتخاب نکردی

هنوز نی نی ندارم.اما خونواده همسرم از دوست داشتن زیاد و به خاطر یه سری دلایل چند وقت پیش تخت و کمد بچه برام آوردن.البته ازم پرسیدنا اما چون خیلی دوسشون دارم نخوایتم دلشون بشکنه گفتم برام فرقی نداره.اما اینی ک آوردن پسرونس اگه بجم دختر بود چیکار کنم با اینا اخه بیچاره بچم😐

هنوز نی نی ندارم.اما خونواده همسرم از دوست داشتن زیاد و به خاطر یه سری دلایل چند وقت پیش تخت و کمد ب ...

اخی خب حالا زحمت کشیدن اسپورت میگرفتن که دخترونه پسرونش فرقی نداشته باشه

اخی خب حالا زحمت کشیدن اسپورت میگرفتن که دخترونه پسرونش فرقی نداشته باشه

این تو مغازه فامیلشون بوده و داشتن مغازه رو جمع میکردن.خوشگله اما پسرونس.ماشین و پمپ بنزین و چراغ راهنمایی رانندگیه.میگن میشه لیبل هاشو عوض کرد اما اونجایی ک رنگ آبیه چیکار کنم.واقعا دلم میخواد بچم پسر باشه 😢😢اگه دختر باشه دلم میسوزه براش من خیلی بی سر و زبونم هرچی بهم میگن میگم چشم هرچی شما بگین اه از خودم متنفرم😐

این تو مغازه فامیلشون بوده و داشتن مغازه رو جمع میکردن.خوشگله اما پسرونس.ماشین و پمپ بنزین و چراغ را ...

اخی عزیزم انشالله که خدابهت پسر میده ازالان غصه نخور

اخی عزیزم انشالله که خدابهت پسر میده ازالان غصه نخور

ای بابا.البته ان شاءالله اول یه نی نی سالم بهم بده خدا. دختر پسرش مهم نیست یه کاریش میکنم نهایتش..کلا بهونه گیر شدم هم از اخلاقای خودم خسته شدم هم اینکه الان ک میخوام اقدام کنم همش مریضم باید قرص بخورم