ننگخانواده مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 212 عنوان دلتنگی💔 64 بازدید | 9 پست چجوری کنار بیام باهاش😢اصلا میشه کنار اومد ؟ 1403/09/01 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ننگخانواده مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 212 اره باید زمان بگذره اون لحظه ک یهو حس دلتنگی میکنی چیکار میکنی ؟من یهو همه ذهن و قلبم میگ برو بهش زنگ بزن🤦🏻♀️
لوسیفر_بد عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 8322 اون لحظه ک یهو حس دلتنگی میکنی چیکار میکنی ؟من یهو همه ذهن و قلبم میگ برو بهش زنگ بزن🤦🏻♀️ دو مدل راه داره اول اینکه انقدد پیگیرش شی تا حالتو بگیره بت توهین کنه تا ازش زده شی نری سمتش دوم اینکه جایگزین کنی نه صرفا با ی شخصی با ی کار ی فیلم هرررچی ک اوکیی باهاش _ ب پسرا اعتماد نکنید
ننگخانواده مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 212 دو مدل راه داره اول اینکه انقدد پیگیرش شی تا حالتو بگیره بت توهین کنه تا ازش زده شی نری سمتش دوم این ... طبیعتا مورد اول انجام نمیدم چون خرد میشم 🥲وقت فیلم دیدن و اینا ندارم شاید با کتاب جایگزین کردم
لوسیفر_بد عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 8322 طبیعتا مورد اول انجام نمیدم چون خرد میشم 🥲وقت فیلم دیدن و اینا ندارم شاید با کتاب جایگزین کردم پس کتاب بخون هی راجبشم نحرف قسم جون عزیزتو بخور ک پروف و اک هاشو چک نمیکنی _ ب پسرا اعتماد نکنید
ننگخانواده مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 212 پس کتاب بخون هی راجبشم نحرف قسم جون عزیزتو بخور ک پروف و اک هاشو چک نمیکنی امروز زنگ زدم بهش با دوستاش بیرون بود 🙂اونوقت من اصلا دست و دلم نمیره هیچکار کنم چقد بعضیا آسون دل میکنن
لوسیفر_بد عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 8322 امروز زنگ زدم بهش با دوستاش بیرون بود 🙂اونوقت من اصلا دست و دلم نمیره هیچکار کنم چقد بعضیا آسون دل ... پسرا همینن توهم مث خودش باش خیلییییییی سخته البته ولی کم کم عادت میکنیهرچیم پیگیرش باشی بیشتر دور میشه ازت _ ب پسرا اعتماد نکنید
ننگخانواده مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 212 پسرا همینن توهم مث خودش باش خیلییییییی سخته البته ولی کم کم عادت میکنیهرچیم پیگیرش باشی بیشتر دور می ... درسته 🙂تمام تلاشمو میکنم
لوسیفر_بد عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 8322 درسته 🙂تمام تلاشمو میکنم و در آخر من هستم حرفی درد و دلی هرچی بود رو من حساب کن 🫂♥️ _ ب پسرا اعتماد نکنید