الیااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 557 عنوان باردار 108 بازدید | 7 پست سلام بچه ها خوبید بنظرتون من یه ماه پیش که رابطه داشتم باشوهرم عادت بودم بعدش هم قرص اورژانسی خوردم ولی من یه ماه بیشتره که عادت نشدم بی بی چک زدم منفی بود ولی زیرشکمم خیلی تکون میخوره علت چیه بنظرتون ؟برم آزمایش بارداری بدم 1403/09/01 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arayeshi_sorkheee عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 257 😐عزیزم باردار نیستیولی 😐مثلا میگیم بارداری مگه اگع بچه ایی هم باشع الان تکون نمیخوره از هفته۲۰ تکون میخورهی دکتر برو چک کن خودتو🫶🏻 ❤️↲چیخوُشحالتمیکُنهِهمونوُبَراتآرزومیکُنَم🫂🫀🌱
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2313 پس این لرزشاچیع عقب انداختی.؟شنبه بی بی چک برن دو باره اگهومنفی بود برو آزمایش خون بده خیالت راحت بشهاگه منفی بود دمنوش بخور پریود بشی ولی الان نخور اگه باردار باشی بعد وسواس میشی رو سلامتیش
مینوپارمیس عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2313 پس این لرزشاچیع دلیل پربود نشدنت چیه حتما پیگیر شو یرو ازمایش خون بده صبح ازمایش میدی شب جواب میدن خیالت راحت میشه اگه بچه داشتی نگهش دار لچهوهای ناخواسته خیلی شیرینن و بی دردسر