2777
2789
عنوان

کسی نی نی داشته که

83 بازدید | 17 پست

کولیک داشته 

خواب سبک داشته 

5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه داشته 

شب بیداری داشته 

بعد از 5،6ماه خوب شده باشه؟ 

یه چی بهم بگید امید بگیرم 

روانی شذم 

افسرده شدم 

کارمندم

امتحان دارم نمیدونم چیکار کنم اسم خودمم یادم رفته 

53روزش هست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶ ماهشه هنوز شبا به اون صورت خواب ندارم مثل پرنده باید ۵ دیقه ۵ دیقه بپرم از خواب

دکتر بردی؟ علت چیه بچه من کولیک داره رفلاکس داره بچه شما چی 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

رفلاکس پنهان داره از اون روزی که از بیمارستان مرخص شدم هر دکتری رو که بگی  چرخوندم حتی تهرانم بردم ولی خوابش این مدلیه دیگ تازه شب‌ ها مثل نوزادی که تازه بدنیا اومده شیر میخوره 

دقیقا خواهر من همینطور بود با شربت گریپ میکسچر خارجی آرومش میکردیم

ببین خب لحظه ای هست دیگه 

باید فقط زمان بگذره

تا از سرش بره 

وگرنه که درمان نداره 

من✋بچم کولیک داشته سر سه چهار ماه خوب شد،البته اینو بگم کولیک خوب شد و شبا دیگ جیغ نمی کشید ولی بی خوابهای شبانم تایک سال و خرده ای ادامه داشت،بعد از سه ماه حساسیت به پروتئین گاوی چند ماه لبنیات نخوردم که حضرت والا رودش سوراخ نشه😄مجرای اشکشم بسته بود تا یکسالگی چقدر پماد زدم و ماساژ دادم چشمشو،کلا دردسر زیاد داشت یکی تموم میشد بعدی میومد🥴بچه های اول قشنگ آب بندی میکنن ادمو  

ببین خب لحظه ای هست دیگه باید فقط زمان بگذرهتا از سرش بره وگرنه که درمان نداره

اره درمان نداره ولی شربت رو بهش بدی آروم میشه شاید یکم بخوابه 

خواهر من از ۶ ماه به بعد درست شد

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

رفلاکس پنهان داره از اون روزی که از بیمارستان مرخص شدم هر دکتری رو که بگی چرخوندم حتی تهرانم بردم و ...

آلان چند وقتشه؟ وای من تاپیک زدم امید بگیزیم که همه از من بدترین 

اره درمان نداره ولی شربت رو بهش بدی آروم میشه شاید یکم بخوابه خواهر من از ۶ ماه به بعد درست شد

راست میگی؟ چجوری خوب شد 

یعنی الان تا صبح می‌خوابه؟ 

اره درمان نداره ولی شربت رو بهش بدی آروم میشه شاید یکم بخوابه خواهر من از ۶ ماه به بعد درست شد

اهورا نی نی میدم 

اینفاکول میدم 

پدی لاکت میدم 

راست میگی؟ چجوری خوب شد یعنی الان تا صبح می‌خوابه؟

الان ۱ سالشه ولی وسط خواب بیدار میشه شیر رو میذاریم دهنش می‌خوابه،  کلا وقتی بزرگتر بشه اذیتاش کمتر میشه

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀