2777
2789
عنوان

ازدواج

158 بازدید | 22 پست

چجوری میشه ی دختر تو سن ۲۷ سالگی با شرایط خوب با ظاهر خوب با تحصیلات خوب با شغل خوب  حتی ی پیشنهادم برای ازدواج یا آشنایی نداره 

لطفا از پایین بودن سن یا اینکه زوده صحبتی نکنید

دخترای کوچیکتر از من تو سن ۲۱_۲۲ دارن ازدواج میکنن یا بچه دارن 

دوستا و همسنای خودمم همه ازدواج کردن و بچه دارن 

پس نه زوده نه سنم کمه 

منم حقم زندگی کردن دارم 

منم دلم ی ازدواج خوب میخاد

خیلی دلم میخاد یکیو داشته باشم که باهاش برم بیرون 

آخه چقدر دیگ باید تنهایی برم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

شرایط خانوادگی و ظاهریتون چطوره ؟ 

توی اجتماع هستید؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی یه چله برداری

سوره حشر ختم ۴۱روزه بگیر

توشهر مام تهش ۲۱سالگیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

اگر شرایطت طبق چیزهایی که گفتی باشه شما به اندازه کافی جذاب نیستی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اول اینکه خیلی تو جتماع باش به خودت برس بیشتر هم به بهداشت و اراستگیت 

دوم اینکه بستگی به سبک رفتار خودت هن داره مثلا من خودم اصلا نخ نمیدم و نمیدادم به هیچ پسری راه باز نمیکردم یا برای بعضیا به قیافم می‌خورد با کسی بلشن 

عزیزممم اصلاا ناامید نشو.ازدواج اصلااااا ربطی به تحصیلات و شغل و زیبایی و.... نداره

فقط قسمت هست.و زمانش دست خداست.

دخترایی دیدم که هیچ زیبایی یا شغلی  نداشتن ولی راحت ازدواج کردن

دعای شصت قاف یه دعای محشره.و خیلییی قدرت زیادی داره.کمتر کسی دربارش میدونه.بخونش و روی آب فوت کن و با آب غسل کن و آب رو بخور. دستورالعمل خاصی داره

بعد از ۶۰ روز ازدواجت جور میشه

جایی میری؟اینور اونور برو ببینتت

بله همه جا میرم 

شاغلم 

فکر کنم با دقت نخوندین

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
شرایط خانوادگی و ظاهریتون چطوره ؟ توی اجتماع هستید؟

😐😐😐😐

میگم شاغلم 

کسی کا شاغله تو اجتماس دیگه 

شرایط خانوادگیم خوبه 

خانوادم خوشنامن 

ظاهرمم خوبه

ببخشید اما شاید اونقدری که خودت فکر میکنی خوب نیستی واقعا

بر فرض ک خوب نباشم 

آیا همه کسایی ک ازدواج خوب میکنن کاملن؟

عالین؟

اگر شرایطت طبق چیزهایی که گفتی باشه شما به اندازه کافی جذاب نیستی

چرا اونوقت؟