سلام بچه ها بنظرتون با ۶۰۰ تومن چه کسب و کاری میشه راه انداخت واقعا موندم چیکار کنیم از یه طرفی میگم ماشینمون عوض کنیم ولی بعدش پشیمون میشم میگم ماشین که نشد سرمایه کذاری
۶۰۰تومن خیلی کارا میشه کرد البته بگم اینو میشه یه وامم در کنارش بگیری یه گلخونه بزنین یا مثلا یه مغا ...
خودمم تو فکرش بودم که آشپزخوته ای با وام یک بوتیک بزنیم ولی شوهرم مخالفت میکنه و میگه بوتیک کلی هزینه داره تا بری جا بیفتی زمان میبره میگم خب تو نظرت چیه چیکار کنیم میگه من میخوام دامداری بزنم ولی باهاش مخالفت میکنم هر روزم سر این موضوع بحث داریم 😐
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻