2777
2789
عنوان

مهریه

580 بازدید | 54 پست

سلام دوستان

من خواستگاری دارم که نظرش ۱۴ تا سکه ست ولی من گفتم ۷۲ تا ! گفت باشه ولی مینویسیم عندالاستطاعه!!!

منم قبول نکردم! گفتم عندالمطالبه! خواستی بسم الله نخواستی به سلامت! که البته اونم امروز صبح پیام داد که باشه هرچقد بزنی موافقم.

به نظرتون ۷۲ تا مناسبه؟

خواستم نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد چون حقیقتش شخصیتشم دوس دارم و نمیخوام به خاطر سنگینی مهریه بهم بخوره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سکه بعد طلاق میشه سالی یدونه

اگ کارمند باشه یک چهارم حقوقش ضبط میشه و ب زن میدن

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

مهریه تضمین نمیکنه زندگیتو

خوب از ارث پدر هم محروم است به برادرش می رسه

از همسر هم که ارث نمی بره

میشه بگی چی زندگی زن را تضمین می کنه؟؟

حضانت بچه هم که با مرد است

بی اجازه ی شوهر هم که اذن خروج نداره

شوهرش هم حق چهار عقدی و چهل صیغه داره

زن چه کار کنه؟؟

خوبه. ولی می تونستی۱۴تا سکه با سه دانگ خانه میزدب خونه هم نداشت معادل پولش رو بهت بده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نه قبول کن روی مهریه سفت وسخت باشید

هستم عزیزم

گفتم شوهر نکنم با مهریه ی کم ازدواج نمی کنم

گفتم درصورتی با ۱۴ تا موافقت می کنم که کلیه ی حقوق رو بهم بدی، حق طلاق، حق کار، حق مسکن و ....

اونم پذیرفت دیگه

حالا ۷۲ تا که گفتم خوبه به نظرتون؟