2777
2789
عنوان

ازدواج موقت خانمی که جدا شدن

238 بازدید | 13 پست

سلام

نیاز فوری به راهنماییتون داریم

🔴دختر: متولد ۷۹ 

مطلقه(۲سال از زمان طلاقشون در دوره عقد میگذره) 

ارشد حقوق و داوطلب آزمون وکالت

شاغل

🔴پسر:  متولد ۷۶

مجرد

لیسانس مهندسی مکانیک

شاغل

این دو شخص نزدیک به ۳ سال هستش که در ارتباط هستن و تقریبا ۶ ماهه که به طور رسمی وارد مرحله خواستگاری شدن، و هر دو خانواده از هر نظر باهم تناسب دارن؛ دختر و پسر هم مشاوره قبل ازدواج رفتن که تایید شدن. 

پدر خانواده تنها شرطی که گذاشتن داشتن خونه به اسم پسر هستش که باعث شده یک مانع بزرگ ایجاد بشه و تاکید دارن تا قبل از خرید خونه امکان جاری شدن عقد وجود نداره. 

دوست بنده، که خانم هستن به دلیل نیازهای فطریشون و برای پایان دادن به استرس های قانونی(گیر دادن ظابطین و.....)  تصمیم گرفتن عقد موقت یکساله انجام بدن با این آقا، تا توی این یکسال هم به نیازهای خودشون پاسخ بدن و هم مقدمات خرید خونه یا راضی کردن پدرشون رو فراهم کنن. 

🔴بنظر شما تصمیم دوست بنده درسته یا خیر؟! 

چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟! 

اصلا و ابدا کار دوستت درست نی ب حرف پدرش گوش بده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالاخره نیاز جنسی هم یه نیازه!

از نظر من اوکیه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

تو ازدواجش چیزی نیست چه برسه به این صیغه های بی حساب کتاب

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

به نظر اشتباه میاد. چون الان فقط بخاطر نیازشون میخان باهم باشن. فروکش کنه ممکنه بزنه زیر همه چی. مخصوصا که پنهانی هم هست. الان اگه تلاش کنن یه ساله میخرن ولی بعدش بعید میدونم مگه ادمش ادم حسابی باشه

خوب مخفیانه همون عقد دائم رو بکنند 

چون توی یه سال خونه نمیشه خرید، 

دختر خودش با پدرش صحبت کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بزرگترین مشکل همینه که به راهنمایی اطرافین توجهی نمیکنن.

خودش ضربه میخوره و بعد پشیمون میشه ک هیچ فایده ای نداره 

امیدوارم بهترینها براش اتفاق بیفته

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

به نظر من با یک وکیل خیلی خوب مشورت کنن و راهی پیدا کنن تا از نظر قانونی امتیازی از پسر بگیرند در قبال اینکه بعدا مجبور باشه در قبال پس گرفتن اون امتیاز خونه بخره یا مثلا مقداری از خونه رو به اسم زن کنه و البته ازدواج دایم انجام بشه. 

این امتیاز مثلا میتونه دادن حق طلاق به دختر باشه که ممکنه معایبی هم داشته باشه. 

خلاصه اگر با دو سه تا وکیل خوب مشورت کنند فکر کنم خوب باشه.