2777
2789

گفته بودم دیشب ک مامانم گفته بابام تو ماشین گریه می‌کرده 

از استرس تا بیاد خونه هزار بار مردم و زنده شدم 

بعد وقتی اومد شامشو که خورد اومد تو اتاق درو بست نشست رو به روم گفتم چرا گریه کردی؟دکتر چیز بدی بهت گفته راجب آزمایش و ... من؟گفت نه برا تو گریه میکردم چون دکتر گفته دردو تحمل می‌کنه زیاد سر و صدا نمیکنه وگرنه دردش زیاده 

برا تو گریه میکردم چون هر وقت گفتی درد دارم بریم بیمارستان باور نکردم و گفتم ادا در میاری🥺

بابام مدت تقریبا زیادیه حال روحیش خوب نیست 

یهو زد زیر گریه منم رفتم بغلش کردم با هم گریه کردیم 

بعدش دراز کشیدم بغلش می‌گفت عمر بابا نفس بابا زندگی بابا 

قول بده خوب شی راحت بتونی همه کاراتو انجام بدی اینجوری منم حالم خوب میشه میبینم تو سرحالی🫠

دیشب بعد یکسال دوباره با چشمای خودم دیدم که بابام داره مثل قبل بهم محبت می‌کنه و مطمئن شدم هنوزم دوسم داره 

کاش اونم مشکلش حل بشه🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمونه برات بابا 🌹

خیلی خوب درک میکنم چون ۳۴ سال تک تک لحظه هایی که دیشب گذروندی با بابام گذروندم فداش بشم ❤️

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

کاش بابا منم ادم بود و پیشم بود قدرشو بدون پدرنعمته پدر کوهه

من تو بچگی۱بارهم این حرفارو از بابام نشنیدم همش کتکم میزد فحشم میداد

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

کاش بابا منم ادم بود و پیشم بود قدرشو بدون پدرنعمته پدر کوهه

بابای منم به خاطر مشکل روحی ک داشت خیلی کتک خوردم 

خیلی تحقیرم کرد 

ولی دیشب متوجه شدم هیچ پدری بدش از بچه خودش نمیاد