2821
2789
عنوان

شمع تراپی🕯️

68 بازدید | 5 پست

سلام خانما اگر پریود بشی وسط هفت روز شمع تراپی اون شمع تراپی باطل هست؟

تورو خدا هی نیایید بگین این کارا چیه شمع تراپی خرافات نصیحت کنید ها حوصله ندارم یا بگین شمع تراپی چیه 

یکی به من بگه شمع تراپی چی هست

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بزن گوگل ببین چیه

متنت و کامل نخونده بودم ولی فکر نکنم باطل بشه مثلا نماز یا دعا خاصی داره؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
متنت و کامل نخونده بودم ولی فکر نکنم باطل بشه مثلا نماز یا دعا خاصی داره؟

نه یه مراسم شبانه هست ولی چون دست میگن نجست هست این طور مواقع یکم شک دارم العان پریود نیستم ولی میترسم شروع کنم از امشب بعد وسط کار پریود شم تاریخش نمی‌دونم کی بود اول ماه آخر ماه

نه یه مراسم شبانه هست ولی چون دست میگن نجست هست این طور مواقع یکم شک دارم العان پریود نیستم ولی میتر ...

نجس چیه بابا اونجوری بعد پریودی کل زندگیمون نجس