2777
2789
عنوان

از وقتی زایمان کردم دائم مریضم😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 23 پست
🙈🙈🙈عزیزممممممیدونم چقدر سختته بخصوص دیگرانم میان و میرناگه میتونی چند روز برو خونه مامانت

مادرم شهر دیگه اس و دورم ازشون اگه نزدیکمم بود چون شاغله نمی رسید بیاد کمکم.😥😥

خدابیامرزه پدر و مادر مادرشوهرمو باز کمکم می کنه غذا بعضی وقتا درست می کنه و از اول زایمانم تا الان خونمونه نرفته خونه اش کمکم می کنه اما من از نظر روحی و جسمی خیلی خسته ام.

فکر نمی کردم بچه داری انقدر سخت باشه و از طرفی اصلاً روحیه داشتن دوقلو نداشتم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

مادرم شهر دیگه اس و دورم ازشون اگه نزدیکمم بود چون شاغله نمی رسید بیاد کمکم.😥😥خدابیامرزه پدر و ماد ...

خدا خیرش بده 

سعی کن غذا مقوی بخوری

منم باردارم مریض شدم اینقدر سوپ خوردم دیدم دارم بدتر میشم فهمیدم سوپ در حد پیش غذا خوبه نه همش سوپ بخورم ک خوب بشه

خدابرات حفظشون کنه من ارزوم دوقلو بود🙈

اگه میتونی بجه ها رو بزار برو ماساژ یا استخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحیه خیلی تاثیر داره. من خودم هر وقت زیاد کار میکنم یا مضطرب یا غمگین یا کم خوابم سریع مریض میشم. ح ...

همه ی اینا رو می خورم دائم اما شوهرمم همینو میگه که به خاطر روحیه ات بدنت ضعیف شده،،رو بدنت تاثیر گذاشته،،کاش از این وضعیت عبور کنم وای اصلاً نمی دونم چرا حس می کنم دیگه نمی تونم مثل قبل زندگیمو مدیریت کنم.

من سر اولی خیلی عالی بودم دومی در هفته یبار سرم و آمپول کم خونی گرفتم داغون شدم......والله من کمک هی ...

عزیزم،،مادر بودن خیلی سخته.😞😞

خدا خیرش بده سعی کن غذا مقوی بخوریمنم باردارم مریض شدم اینقدر سوپ خوردم دیدم دارم بدتر میشم فهمیدم س ...

نه سوپ که آبکیه نیاز بدن رو زیاد تامین نمی کنه.

ممنونم عزیزم خدا بچه های شما هم حفظ کنه.😘😘

به خدا دوقلو خیلیییی سخته من قبل این هر کی می گفت دوقلو دوست داره اصلاً درکش نمی کردم ناشکری نباشه اما اصلاً هیچ وقت دوست نداشتم دوقلو داشته باشم اما بازم شکرش چی بگم این روزا هم می گذره بلاخره.🥺🥺