2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چقدر اینجا بگم همش تبلیغات برندهاست برای فروش محصولاتشون 

اصلا تاثیری ندارن یا تاثیرشون به صورت موقت هست به محض قطع کردنشون اثرش هم محو میشه 

اخه چون کره ای ها به صورت ژنتیکی پوستهای صاف و درخشان دارن باید محصولاتشون هم خوب باشه ؟

اینها همش فریب برندهاست 

من چقدر اینجا بگم همش تبلیغات برندهاست برای فروش محصولاتشون اصلا تاثیری ندارن یا تاثیرشون به صورت مو ...

افرین دقیقا.من خودم بعد کلی خرج کردن به حرف شما رسیدم.تا ژنتیک پوست خوب نباشه این خرجا بیهودست رسما و برای دلخوشی خود طرفه.

میگم منم فقط شوینده و ضد آفتاب و آبرسان میگیرم.اونم ایرانی ولی حتی ایرانیاشم خدا تومن شده😶

حتما مارکایی که میگیری خیلی خوبن ولی ضد افتاب اره شنیدم خیلی گرون شدن🤦‍♀️

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
من چقدر اینجا بگم همش تبلیغات برندهاست برای فروش محصولاتشون اصلا تاثیری ندارن یا تاثیرشون به صورت مو ...

واقعا همینطوره این مواد که تو محصولات هست بنظرم واسه پوست ضرر بیشتری هم داره

افرین دقیقا.من خودم بعد کلی خرج کردن به حرف شما رسیدم.تا ژنتیک پوست خوب نباشه این خرجا بیهودست رسما ...

قبلا تمام دکترهای پوست و تحقیقات نشون میداد که خانمها بین سنین سی تا چهل سالگی که پوست کلاژن تولید میکنه به جز ضدافتاب و شوینده نیاز به هیچی ندارن همش الکی هست من از ۲۴_۲۵ سالگیم همش دنبال کارهای پوستی بودم بعد یکهو از همه جا این محصولات و تبلیغات در موردش باب شد یکجوری تبلیغات میکنند که انگار نیاز هر خانومی از سن زیر بیست سال هست به نام سرمایه گذاری پوست برای آینده 

در حالیکه من همه کاری برای پوستم کردم بهترین محصولات پوستی رو از خارج ایران میخریدم مزوتراپی و مزونیدلینگ پوست میکردم با مواد فرانسوی در نهایت در بهترین حالت دو سه ماه رو پوستم اثر داشت بعدش کلا برمیگشت به خالت اولیه خودش یعنی اصلا برای جوانی پوست نیست همشون در بهترین حالت اثر موقت دارن 

از این محلولها و روتین پوستی که هیچ نتیجه ای نگرفتم باز مزوتراپی به صورت موقت کمی خوب بود اونم در حد بیست درصد برای یکی دو ماه خوب بود 

واقعا همینطوره این مواد که تو محصولات هست بنظرم واسه پوست ضرر بیشتری هم داره

اصلا الکی هستن ببین ملوکولهای این محصولات از پوست ما نفوذ نمیکنند یعنی همش رو سطح پوست میمونند داخل پوست نمیرن برای همین بدون اثر هستن 

بعضی‌هاشون مثل اسیدهای میوه روی سطح پوست باعث تمییزی میشن آدم فکر میکنه پوستش بهتر شده اونم در حد یکی دو هفته است 

افرین دقیقا.من خودم بعد کلی خرج کردن به حرف شما رسیدم.تا ژنتیک پوست خوب نباشه این خرجا بیهودست رسما ...

اره بابا عروس خالم با دو تا دختراش پوستشون عالیه عروس خاله ۵۰ سالشه یه کرم نمیزنه یه لک تو صورتش نیست یه چروک نداره صورتش سرخ و سفید انگار ده بار اتو کشیدی اون وقت من هر چه میزنم هنوزم پوستم  داغونه اون ژنتیکی اینجوریه 

اصلا الکی هستن ببین ملوکولهای این محصولات از پوست ما نفوذ نمیکنند یعنی همش رو سطح پوست میمونند داخل ...

دقیقا