2777
2789
عنوان

عکس بزارم

583 بازدید | 32 پست

یه عکس میزااااارم لطفاااااااا رو لینکش ریپلای نکنید بتونممممم حذف کنممممم بعد بگید دختره خوشگله؟ عکس با فیل ترشم میزارم بگید با فی لتر خیلی تغییر میکنه ؟ بدون فی لتر قشنگههه ؟ چند میخوره بهش؟ بعد رو لینک ریپلای نکنیدددددد به هیچ وجه ممنون

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

هستید؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتم دیگ بگید چطوره

قشنگه

بهش ۱۵ تا ۱۷ سال میخوره 

دختر طبیعت💚✨انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

باز نمیشه چرا

ریپلای نکنن پیامتو پاک کن لطفا