2789
عنوان

خوبه ویژگیام

73 بازدید | 16 پست

قیافه م به دل میشینه قد 162 هیکلم خوبه لوووسممم وابسته از اونایی ک شوهراشونم لوس میکنن فوق العاده مهربون زود میبخشم همه هم میگن جاذبه داری شما جای پسر بودین میگرفتین؟دلم ی یار میخوادددهمدم باشه 19 سالمه

اتفاقا بسیار ویژگیهای جذاب و جالبیه، بخصوص اینکه تلفیقی از زیبایی و جذابیت هست، نه تنها ویژگی های بدی نیست بلکه بسیار هم یونیک و خاصه.

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون واقعا فک میکردم مشکل از منه نخواست منو

اصلا همچین نیست، اول از هر چیزی ما باید عاشق خودمون باشیم و عزت نفس و اعتماد بنفس داشته باشیم که نتیجش میشه حرمت نفس که همین باعث میشه از نظر بقیه جذاب و  خواستنی بنظر بیاییم

اصلا همچین نیست، اول از هر چیزی ما باید عاشق خودمون باشیم و عزت نفس و اعتماد بنفس داشته باشیم که نتی ...

اره الان همین راه رو در پیش گرفتم گفت بیا بعنوان خواهر جمعه ها بهم پیام بدیم ولی حتی پیامم بده جوابشو نخواهم داد

اره الان همین راه رو در پیش گرفتم گفت بیا بعنوان خواهر جمعه ها بهم پیام بدیم ولی حتی پیامم بده جوابش ...

به هیچ عنوان قبول نکنید، اینکار نه به ایشون کمک میکنه نه به شما، شما قوی هستی و نیاز به ترحم کسی ندارید بعدشم شما پارتنر روز تعطیل کسی نیستین، قدر خودتون رو بدونید و دست مایه تصمیمات کسی نشین.

به هیچ عنوان قبول نکنید، اینکار نه به ایشون کمک میکنه نه به شما، شما قوی هستی و نیاز به ترحم کسی ندا ...

واقعا ممنون درست میفرمایید لیاقتم خیلی بالاعه ک سرگرمی کسی باشم

واقعا ممنون درست میفرمایید لیاقتم خیلی بالاعه ک سرگرمی کسی باشم

دقیقا همینطوره و شک نکنید توی بهترین سن زندگیتون هستین رو کسب مهارت ها و موفقیتهاتون تمرکز کنید اونقدر فرصت خوب براتون اتفاق میفته که این موقعیت فعلی براتون خنده دار میشه.

دقیقا همینطوره و شک نکنید توی بهترین سن زندگیتون هستین رو کسب مهارت ها و موفقیتهاتون تمرکز کنید اونق ...

ی سوال دیگه هم داشتم از شما ک اقا هستین...قصد مزاحمت ندارم واقعا

دقیقا همینطوره و شک نکنید توی بهترین سن زندگیتون هستین رو کسب مهارت ها و موفقیتهاتون تمرکز کنید اونق ...

اگر دختری توی بچگیش 14 سالگیش بره از خونه که با ی دختر زندگی کنه اون دخترم وقتی دید اومده با زور و تهدید بگه باید بری خونه فلان پسر و دختر بره و اون اقا تفنگ داشته باشه و از ترس تن ب هرکاری بده و بعد پلیس دختر رو برگردونه به نظرتون اگر ب طرف مقابل بگه وقتی بیاد خواستگاری قبول میکنه اقا پسر؟

اگر دختری توی بچگیش 14 سالگیش بره از خونه که با ی دختر زندگی کنه اون دخترم وقتی دید اومده با زور و ت ...

راستش متوجه نشدم یه خورده پیچیده شد