2777
2789
عنوان

کی زبانش خوبه

65 بازدید | 9 پست

شروع کلاس های پاییز

«آموزش خصوصی زبان انگلیسی»

با بهترین روش و در هر رده سنی

📌توسط استاد دارای مدرک آیلتس با سابقه 7سال تدریس در زبانکده های معتبر در شهرستان ها

_کلاس بصورت انلاین در گوگل میت برگزار میشه

⭕بعد از جلسه اول اگر از نوع و روش تدریس استاد راضی بودید میتونید پرداخت انجام بدید(جلسه اول تعیین سطح+تدریس هست)

🎯اگر واقعا تصمیم دارید در زبان قوی بشید و بصورت اصولی یاد بگیرید پیام بدید

با چه عنوان های مسخره ای مردم رو میکشونید توی تاپیکاتون!الان من فکر کردم سوال زبان دارید.گزارش میزنم هم بخاطر این هم بخاطر تبلیغ

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با چه عنوان های مسخره ای مردم رو میکشونید توی تاپیکاتون!الان من فکر کردم سوال زبان دارید.گزارش میزنم ...

عزیزم من زدم فروشگاه های نی نی سایت پس تبلیغ رو جای خودش انجام دادم عنوانش هم کاملا مناسب مطلبه

عزیزم من زدم فروشگاه های نی نی سایت پس تبلیغ رو جای خودش انجام دادم عنوانش هم کاملا مناسب مطلبه

تبلیغ کلا ممنوعه.کسی هم ک زبانش خوبه دیگه نیازی ب کلاس زبان اونم انلاین با معلمی ک معلوم نیست خودش سطح زبانش چطوره نداره

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

تبلیغ کلا ممنوعه.کسی هم ک زبانش خوبه دیگه نیازی ب کلاس زبان اونم انلاین با معلمی ک معلوم نیست خودش س ...

خواهرم میخام درکت کنم اگه فک میکنی اینطور میتونی عقده هاتو خالی کنی برو گزارش بزن ناراحت نمیشم درکت میکنم گلم❤️

خواهرم میخام درکت کنم اگه فک میکنی اینطور میتونی عقده هاتو خالی کنی برو گزارش بزن ناراحت نمیشم درکت ...

یاد بگیر درست عنوان بزنی تا گزارشم نخوری بی فرهنگ

خواهرم میخام درکت کنم اگه فک میکنی اینطور میتونی عقده هاتو خالی کنی برو گزارش بزن ناراحت نمیشم درکت ...

@niniyar_2  

@niniyar_3

@niniyar_5  

تبلیغ میکنن توهین هم میکنن !!!