2777
2789

🔺️ یارانه آبان واریز نشد!

زمان واریز فعلاً مشخص نیست

🔸درحالی که طبق روال هر ماه یارانه نقدی دهک‌های چهارم تا نهم ۳۰ام هر ماه واریز می‌شد، یارانه نقدی این ماه برای این شش دهک هنوز واریز نشده است.

🔸پیگیری از سازمان هدفمندی بی‌نتیجه مانده است و‌ مشخص نیست یارانه نقدی این ماه چه زمانی واریز خواهد شد.

🔸ظاهرا هنوز منابع یارانه نقدی از محل نفت و پالایش و پخش به خزانه واریز نشده است و به همین دلیل هنوز یارانه ماه جاری واریز نشده است.

خیر، بازسازی استانهای مهم و استراتژیک غزه و لبنان مهمتر هستند... مردم سایر استان ها با یک وعده غذا صبوری خرج دهند

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🔺️ یارانه آبان واریز نشد!زمان واریز فعلاً مشخص نیست🔸درحالی که طبق روال هر ماه یارانه نقدی دهک‌های ...

خیلی لطف دارن 

مردم هم دیگه زیادی تو رفاهن داره به ضرر دولت تموم میشه

خیر، بازسازی استانهای مهم و استراتژیک غزه و لبنان مهمتر هستند... مردم سایر استان ها با یک وعده غذا ص ...

خدارو شکر همه هم میدونن علت چیه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
خیر، بازسازی استانهای مهم و استراتژیک غزه و لبنان مهمتر هستند... مردم سایر استان ها با یک وعده غذا ص ...

حالا یه عنتر میاد کامنتتو گزارش میزنه تا تعلیق شی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

این که چیزی نیست هر روز شبکه پویا میگه بچه‌ها پول بدین میخوایم برای 62هزار کودک فلسطینی و لبنانی که ...

می‌خوام تولد نگیرند حالا خیلی واجبه تو دوران جنگ اونا جشن تولد داشته باشند به مشت خوش گذران و مفت خور 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
می‌خوام تولد نگیرند حالا خیلی واجبه تو دوران جنگ اونا جشن تولد داشته باشند به مشت خوش گذران و مفت خو ...

تازه پسرمم حسودیش میشه گریه می‌کنه😂گفتم هنوز مونده تا به اینا حسودی کنی مادر🤣

این که چیزی نیست هر روز شبکه پویا میگه بچه‌ها پول بدین میخوایم برای 62هزار کودک فلسطینی و لبنانی که ...

کسی واسه منه25ساله تولدنگرفته تاحالابعدبچه فلسطینی تازه به دنیااومدواسش تولدمیگیرن؟

خدایاتوبه

تازه پسرمم حسودیش میشه گریه می‌کنه😂گفتم هنوز مونده تا به اینا حسودی کنی مادر🤣

والا حسودی هم دارند همه لباسا مارک و ماشینها مدل بالا و شهر ها زیبا و آباد و....اونم با پول مردم بد بخت ما ولی خب خدا جای حقه خوب داره از حلقومشون می‌کشه بیرون