من احمق عاشق رشته تجربی بودم خیلی دوستش دارم اما لحظه ی آخر که برای ثبت نام رفتم گفتم انسانی میخوام اصلا خودمم نفهمیدم چم شد انسانی ثبت نام کردم و اومدم خونه الان مثل سگ پشیمونم فکر میکردم انسانی آسونه راحته میتونم در کنار انسانی زندگی هم بکنم نمیدونستم انسانی باعث میشه شبا از استرس نتونم بخوابم نتونم زندگی کنم نتونم به خودم برسم الان یک هفته هست به خاطر درس حموم نرفتم موهام داغونه صورتم پر جوش هست اتاقم بهم ریخته کل حالم شده گریه همش غصه میخورم از تابستونی که انتخاب رشته اشتباه انجام دادم من فقط از درسای تجربی و رقابت ترسیدم و آینده ام رو تباه کردم تغییر رشته نمیتونم بدم اولا دوماه گذشته بعدم مدرسه های شهرمون ظرفیت نداره هیچ جا قبولم نمیکنن این موقع سال هی خداا زندگیم تباه شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه ی رشته ها به اندازه ی خودشون سختی دارن حتی انسانی سختیاش بیشترم هست چون همش مطالب تشریحی پراکنده داره، شمام که بهش علاقه نداری واست چند برابر سخت تر میشه
اشکال نداره چرا استرس داری سال دسگه تغییر رشته بده
استرس امتحان نهایی و نمره مستمر نمیزاره زندگی کنم این دو ماه مثل سگ درس خوندم آخرم همه نمره هام این دوماه افتضاح شد آخه من که این همه درس خودنم حقم همچین نمره هایی هست لعنت به این زندگی اگه نمیخوندم به خودم میگفتم کم کاری کردم حقمه ولی وقتی این همه به خاطر نمره عذاب کشیدم اینو چجوری به دلم بفهمونم
دقیقا چی باعث شد فکر کنی انسانی آسونه؟همه ی رشته ها به اندازه ی خودشون سختی دارن حتی انسانی سختیاش ب ...
استرس امتحان نهایی و نمره مستمر نمیزاره زندگی کنم این دو ماه مثل سگ درس خوندم آخرم همه نمره هام این دوماه افتضاح شد آخه من که این همه درس خودنم حقم همچین نمره هایی هست لعنت به این زندگی اگه نمیخوندم به خودم میگفتم کم کاری کردم حقمه ولی وقتی این همه به خاطر نمره عذاب کشیدم اینو چجوری به دلم بفهمونم