2777
2789
عنوان

لباس خونگی رو چن ماهی یبار میخرید

304 بازدید | 30 پست

سلام دوستان چن وقتی هست اصلا حوصله ندارم خرید نرفتم برا لباس خونگی ولی همونایم ک دارم همیشه تمیزن امروز دوستم بهم تیکه انداخت ب خودت برس 

خووش همیشع مرتبه ارایششو داره لباساش مرتبه (اینم بگم دست ب سیا سفید نمیزنه بچشم ۱۱ سالشع) ولی من مدام درگیر دخترمم کارا خونه زیادع

چیکار کنم لباسم نو بنونه و همیشه مرتب باشم اینم بگم ی اخلاق بدی ک دارم خیلی لباس رو میشورم دست خودم نی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دم ب دقیقه لباسامو میشورم

من گاهی شده سال ب سال لباس خونگی نخریدم.. گاهی هم شده حتا ماهی چندبار

هرجور عشقت میکشه زندگی کن کاری ب دوستت نداشته باش😘

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

والا لباس خونگی زود کهنه میشه نهایتش ۵ ماه بعدش دیگه دوباره میخرم

خب چن تا لباس خونگی داری ؟؟من چن تا دارم هنوزم بعضی وقتا کم میارم موندم بعضیا چطور اقد تنوع میدن و از کجا میارن

با چی میشوری

تمام لباسام چرک مرده شدن ی ماشین لباسشویی اشغالی دارم همه چی رو کسیف میشوره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سعی کن لباسای متنوع تری بپوشی تا زود کهنه نشن و ناراحت هم نشو اونم احتمالا از رو قصد بدی این حرف رو نزده فقط منظورش این بوده که بین مشغله‌هات خودت رو فراموش نکن خودت هم ارزشمندی 

با چی میشوریتمام لباسام چرک مرده شدن ی ماشین لباسشویی اشغالی دارم همه چی رو کسیف میشوره

لباسشویی 

همش با اب سردم میشوره ولی همیشه پودر میزیزم شاید بخاطر هنین زود خراب میشن