2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نشنیدم،چی شده حالا؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

آره زن همسایه دخترعمم.بش گفتن پسره صد در صد ولی وقتی دنیااومد دختر بود

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.

با این جمعیت 6 میلیاردی زمین بگو 3 میلیاردش زن بگو 1 میلیاردش بالای 18 سال بگو 500 میلیونش الان حامله هستن بگو یک درصد این جمعیت رفتن سونو گفتن پسره بعد بچشون دختر شده. آره احتمالش هست چرا نباشه

خدا بزرگتر است

زن همسایه خودمونم دوتاپسرداشت آرزو دختر داشت بهش گفتن این یکی دختره ایقد خودش و پسراش خوشحال بودن..ولی وقتیی دنیااومد پسر بود

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
آخه شما مگه از دل من خبر داري كه اينجوري ميگي؟؟؟

خب توضیح بده چی شده این فکرو کردی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
يعني ميشه برا منم اينطوري شه؟؟؟

شاید بشه..ولی چه فرقی داره بخدا جفتشون دردسرن واسه پدرومادر

دلتو خوش نكن عزيزم اين اتفاقا خيلي ي نادره

الان با خودت كنار بيا به خوبياش فكر كن

به اينكه دوتا پسر پشتتن هميشه 

دوتا برادر خيلي هم خوبه 

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers