2777
2789

میگن قسمت نبود مثال من دعا میکنم سلامت باشم از درمان نتیجه بگیرم یعنی صلاح من بیماری هست یا دعا میکنم زودتر کار سند یجایی جور بشه بتونم درستش کنم از غربت و تنهایی نجات پیدا کنم ولی هر بار الکی بهم میخوره برام دعا کنین از تلاش های بی هوده خسته شده گاهی حس میکنم ایمانم صفر شده و این خیلی بد 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کار خدا بی حکمت نیست واقعا☹️

خدا کنه یه روز بیام این تاپیک ببینم بگم خدایا منو ببخش صبرم کم بود تو آخرشو ساختی برام 🙂حالا برعکس نشه بازم خوبه 

خدا کنه یه روز بیام این تاپیک ببینم بگم خدایا منو ببخش صبرم کم بود تو آخرشو ساختی برام 🙂حالا برعکس ...

نمیدونم واقعا منم موندم 

ولی خیلی وقتا فکر میکردم خدا داره ظلم میکنه بهم داره اذیتم میکنه ولی چندسال بعدش فهمیدم درواقعا به صلاحم بوده و دستمو گرفته🤦🏻‍♀️امیدوارم اتفاقای خوب زودتر تو زندگیتون رقم بخوره🤍

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

نمیدونم واقعا منم موندم ولی خیلی وقتا فکر میکردم خدا داره ظلم میکنه بهم داره اذیتم میکنه ولی چندسال ...

امیدوارم همین جوری بشه

برا ما هم گاهی مشکلات پشت هم صف میکشه

حتی میگم چی میشد پوست من سفید و یکدست میشد،چیزی از دنیا کم میشد،؟اینا پیش پا افتاده هاشه،در مورد خونه و درامدم همینطور

ولی باز یه نشونه هایی برام پیش میاد،و دوباره برمیگردم سمت خدا،دلم گرم میشه که لاقل میبینه ،خواسته هامم میدونه

برا ما هم گاهی مشکلات پشت هم صف میکشهحتی میگم چی میشد پوست من سفید و یکدست میشد،چیزی از دنیا کم میشد ...

امیدوارم برا منم این جوری بشه یسال به هرچی  چنگ میزنم نمیشه خیلی دلم شادی از ته دل میخواد خودم. با لباس وسایل این چیزا سرگرم میکنم ولی هرچی دست و پا میزنم جور نمیشه