2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

768 بازدید | 31 پست

خیلی خستم دیشب نخابیدم خوابم میومد دختر دوسالم یه سوت داره برداشت هی سوت میزد پسرم ک ۷سالشه هولش داد ک سوت نزن خوابم میاد من گفتم اجی رو نزن من خودم سوت رو ازش میگیرم گرفتمش دخترم شروع کرد ب جیغ وحشتناک کشیدن شوهرم حمله کرد بم پاشو گذاشت رو سرم انقدر فشار داد چنددیقه سرم درد گرفت گریم گرفت بعد دخترم گریه میکرد گفت مامان نزن تو مامانی رو زدی اونم گفت نه خبرمرگ مامانتون نمیمیره راحت شیم از حرفش بیشتر دلم شکست تارفتارش گریه کردم گفت خفه شو بچه رو نترسون حالا داری میمیری ک نخابیدی هرچی ازدهنش درومد گفت و رفت خابید منم دخترم خوابوندم ولی خیلی ناراحتم دارم گریه میکنم پریودم هستم سردرد دارم از این زندگی خسته شدم😔گریه دختر۲سالم اتیشم زد وقتی با زبون خودش گفت مامان رو نزن تو مامانی رو زدی؟😭نه محبتی داره ن عشقی نه تفریح نه خوشی 😔هیچی هیچی بشدت بداخلاق و سرده 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

مشکلش چیه تا حالا دکتر بردید احتمالا مشکلات روانی داره همسرتون

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بگردم برا دلت .... خدا اون شوهر وحشیت رو سربراه کنه ‌... چشمام پراشک شد برا حالت 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht