2777
2789

ببین اگه فقط بخاطر جنبه زیبایی میخوای انجام بدی نده من از چندنفرشنیدم اون ناحیه حسش از بین میره وزمان رابطه کمی مشکلدارمیشید 

اما اگه بخاطر درمانه که میگن کلا زود خوب میشه ودرد زیادی رو نمیخواد متحمل شی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه فقط بخاطر جنبه زیبایی میخوای انجام بدی نده من از چندنفرشنیدم اون ناحیه حسش از بین میره وزما ...

بخاطر زیبایی رفته رو‌مخم و اینکه من خودمم خیلی سرد مزاجم حسمم از بین بره بیچاره میشم😂

کلیتوریس رو دست نمیزنن ک

درسته  حتی دست هم بزنن نقطهGداخلی وجود داره ولی خب منم شنیدم از اونایی که انجام دادن

درسته حتی دست هم بزنن نقطهGداخلی وجود داره ولی خب منم شنیدم از اونایی که انجام دادن

درکل کار جالبی نیس 

لابیا منم یکم بیرون زدگی تیرگی اویزونی داره ولی شوهر غلط کرده ب روم بیاره ن اینکه مال خودش شبیه سیندرلاس

بخاطر زیبایی رفته رو‌مخم و اینکه من خودمم خیلی سرد مزاجم حسمم از بین بره بیچاره میشم😂

پس ولش کن یه عمل دیگه انجام بده😂😂😂من خودم عضله های واژنم شل شده بود رفتم جمع وجور کردم به نظرم این عمل بهترباشه😂😂😂

درکل کار جالبی نیس لابیا منم یکم بیرون زدگی تیرگی اویزونی داره ولی شوهر غلط کرده ب روم بیاره ن اینکه ...

این مشکل رو همه دارن کمی تیرگی رو ولی با حرفت کاملا موافقم چون زمان نزدیکی مردا هیچی حالیشون نیست که چه بچپونن تو سوراخ دیوار چه بچپونن تو واژن جنیفر😂😂😂😂😂

درکل کار جالبی نیس لابیا منم یکم بیرون زدگی تیرگی اویزونی داره ولی شوهر غلط کرده ب روم بیاره ن اینکه ...

من بخاطر دل خودم انجام میدم سینه هامم پروتز کردم شدید اعتماد بنفس میده به ادم