2777
2789
عنوان

دارم فلج میشم

162 بازدید | 11 پست

درد شدید پا گرفتم، پاشنه پام داره نصف میشه و نمیتونم دیگه راه برم😭 فکر کنم کفشم پامو میزنه، چون این قدر پوشیدمش داغون شده و هیچ جوره پام توش راحت نیست... و از اونجایی که فروشندم و علاوه بر پیاده روی های دیگه ای که دارم تمام روز سر پا هستم عزا گرفتم😭 نمیدونم چی کار کنم، راهی سراغ دارین بهتر شم؟ به پولش نیاز دارم باید برم سرکار

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
چرا سرکار دمپایی نمیپوشی ک اذیت نشی؟ منم فروشندم اما دمپایی میپوشم و پامم اذیت نمیشه

دمپایی معمولی ندارم، پلاستیکی ان از این دموایی هت که تو سرویس میپوشن

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاهاتو هر شب تو تشت ابگرم و نمک بزار با روغن سیاه دانه هم چرب کن

آجی میگم کفشمو اگه عوض نکنم و همین کارا رو بکنم خوب میشم؟

دمپایی معمولی ندارم، پلاستیکی ان از این دموایی هت که تو سرویس میپوشن

فعلا برو حموم ماساژ بده اروم میشن پاهات.اما بعدا ی دمپایی خوب بگیر اینجور اذیت نمیشی دیگ،منم مث تو همش سرپام

فعلا برو حموم ماساژ بده اروم میشن پاهات.اما بعدا ی دمپایی خوب بگیر اینجور اذیت نمیشی دیگ،منم مث تو ه ...

پولش نیس فدات، فعلا باید با همین کفشم هر طوذی هست بسازم، به همه مقروضم...

پولش نیس فدات، فعلا باید با همین کفشم هر طوذی هست بسازم، به همه مقروضم...

درست میشه عزیزم.همین ک انقد قوی هستی ک داری سختیارو تحمل میکنی و ادامه میدی قابل تحسینه قشنگم.حل میشه نگران نباش

درست میشه عزیزم.همین ک انقد قوی هستی ک داری سختیارو تحمل میکنی و ادامه میدی قابل تحسینه قشنگم.حل میش ...

قربون مهربونیت عزیزدلم 🥲🥰

تاثیر که داره ولی چند روز استراحت بده به پاهات بعد دوباره کفش بپوش

نمیتونم کفش نپوشم باید برم سرکار، دعام کنین بهتر شم عزيزم