2821
2789
من حالم از فیلم بهم میخوره جوری نشون میدن انگار خانوا ه کیمیا ایران رو نجات داد

خرمشهر را کیمیا آزاد کرد

خدایا♥خودت عاقبت به خیرمون کن همون جوری که خودت دوست داری فقط تو راضی باشی🌹🥰

انگار تو جامعه زندگی نکرده پسرای الآن دنبال دختر تحصیل کرده و با سوادن فقط تو روستا مادرشوهرمو نگاه ...

دیدت تا نوک بینی هست 

من چی میگم تو چی میگی 

من دارم درسش میخونم کتابشو میخونم 

آمار رو ببین رو آمار حرف بزن  علمی حرف بزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب عزیزم دنیا داره رو به پیشرفت می‌ره نمیشه که دخترا و زنا رو بکنی تو خونه ملاقه بدی دستشون

مگه نمیدونی زنان و دختران باید در مطبخ خانه باشن

دیدت تا نوک بینی هست من چی میگم تو چی میگی من دارم درسش میخونم کتابشو میخونم آمار رو ببین رو آمار حر ...

درس چی میخونی انیشتن

انگار تو جامعه زندگی نکرده پسرای الآن دنبال دختر تحصیل کرده و با سوادن فقط تو روستا مادرشوهرمو نگاه ...

الان تو یه تاپیکی زنه عروس جاریم پسر باردار بود این خانوم هم چندتا دختر داشت و از سرکوفت فامیلاشون می‌ترسید 

اینا میخوان با این حرفا زنا رو از استقلال دور کنن و زنا بشن مثل زنی که نمونشو گفتم ولی هیچکس جرات نمیکنه بخاطر دختر زاییدن به یه خانوم مستقل وشاغل سرکوفت بزنه من قصد توهین ندارم ولی اکثر این سرکوفت هارو به زنایی میزنن که پشتوانه درستی ندارن 

خرمشهر را کیمیا آزاد کرد

و همچنین انقلاب ایران 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
2828
2791
2779
2792