2821
2789
یه پروژه هماهنگ داره تو ایران انجام میگیره یکیش تولید و پخش سریال های یه که نشون بده زن ایرانی تو هر ...

حالا من با بقیه چیزایی که گفتین کار ندارم

ولی این سریال ها تو خود ایران ساخته میشن تو ایرانی که اینهمه تبلیغ فرزند آوری میکنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سریال و فیلمه پیش نیاز اینه که دخترا خودشون مثل ستایش و کیمیا رییس و مستقل بدونن

من نمیخوام بحث کنم ولی

همیشه که مردا نباید رئیس ومستقل باشن وزنا نیازمند مردا

بنظر من اینا یه مشت شایعه از از طرف آدمایی که از پیشرفت واستقلال زن ودختر ایرانی میترسن

سریال و فیلمه پیش نیاز اینه که دخترا خودشون مثل ستایش و کیمیا رییس و مستقل بدونن

خب مردا هم تغییر کردن بخدا نگاه نکن دخترا و پسرا دیر ازدواج میکنن بیشترش بخاطر وضعیت اقتصادیه زن باید قوی باشه نمونه اش خواهر شوهرم شوهرش فوت شد دست تنها دوتا بچه دوقلو نه ماهه رو بزرگ کرد مثل یک مرد زحمت کشید ببینی چه بچه هایی داره ماشاالله بهترین زندگی درست کرد خاسگار هم خیلی داشت ولی نمی‌خواست زیر دست ناپدری برن بچه هاش نکنه توقع داری اینجا هم دخترا تحصیل نکنن بشه مثل افغانستان 

همه بی سواد 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من نمیخوام بحث کنم ولیهمیشه که مردا نباید رئیس ومستقل باشن وزنا نیازمند مردابنظر من اینا یه مشت شایع ...

تفکراتش مال دویست سال پیشه 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من نمیخوام بحث کنم ولیهمیشه که مردا نباید رئیس ومستقل باشن وزنا نیازمند مردابنظر من اینا یه مشت شایع ...

باشه 

هنوز مونده تا از این مدل حرفا چیزی دستگیرت بشه 

اینا نتیجه تحقیقه 

یه نگاه به اون امار بنداز ببین ایران کجاست آمریکا کجاست 

هر وقت تعجب کردی و شک کردی عاقلی 

هر وقت خوشحال شدی ساده ای

خب مردا هم تغییر کردن بخدا نگاه نکن دخترا و پسرا دیر ازدواج میکنن بیشترش بخاطر وضعیت اقتصادیه زن بای ...

وآقا همینطوره بنظر من دختری که دانشگاه نره استقلال پیدا نکنه تا ابد توسری خور مردا میشه ولی انگار بعضیا خوششون نمیاد زنا پیشرفت کنن 

باشه هنوز مونده تا از این مدل حرفا چیزی دستگیرت بشه اینا نتیجه تحقیقه یه نگاه به اون امار بنداز ببین ...

ببینید میدونم حوصله بحث ندارید

ولی من چیزی که از این حرفا دستگیرم شد اینه که زن ودختر فقط برای زاد وولد وافزایش نسل هستن وتحصیل براشون نباید مهم باشه باید بشینن خونه 

انگار این نظریه زن رو فقط برای خونه میبینه نه برای تحصیل وکار 

خب مردا هم تغییر کردن بخدا نگاه نکن دخترا و پسرا دیر ازدواج میکنن بیشترش بخاطر وضعیت اقتصادیه زن بای ...

نه 

اول ازدواج همراهش درس 

نه اینکه تا دکترا بخونه همه خواستگارا رو رد کنه 

ببینید میدونم حوصله بحث نداریدولی من چیزی که از این حرفا دستگیرم شد اینه که زن ودختر فقط برای زاد وو ...

خب شما چیز نادرستی از حرفای من دستگیرتون شد 

اون چیزی که ازش بدتون میاد تو حرفای من معنی کردین 

حقیقت مطلب رو نگرفتی

یه بار دیگه مرور کن هم چیزی که گفتم هم امار رو

ببینید میدونم حوصله بحث نداریدولی من چیزی که از این حرفا دستگیرم شد اینه که زن ودختر فقط برای زاد وو ...

اینو براتون کپی پیست کردم 

طبق آمار یونسکو در ایران بیش از 67 درصد رشته‌های علوم را زنان تشکیل می‌دهند!!

➖ درحال تجربه کردن سونامی جمعیت بالایی از دختران مجرد با مدارک بالا هستیم که شوهر مناسب با مدارک هم‌سطح آن‌ها پیدا نمی‌شود!!

#ازدواج_قبل_از_تحصیل
#دانشگاه_اسراف_عمر

والدین، مسؤولین آموزش عالی، شورای انقلاب فرهنگی؟ بیش از ۲۰سال است که خواب‌اند!

همین‌قدر بدانید که فساد ناشی از فتنه‌ی زن زندگی آزادی در قبال فحشای عظیم دانشگاه‌زدگیِ دختران، هیچ است
پس از ۲۴سال برتری تعداد دانشجویان دختر نسبت به پسران در ایران ، دستاورد آن، افزایش #سن_ازدواج دختران، عدم امکان ازدواج آنان با پسران هم کفو خود، فروپاشی نهاد خانواده، افزایش خانه‌های مجردی دختران تحصیل کرده، افزایش تدریجی فساد و فحشا، جایگزینی دختران فارغ‌التحصیل با پسران در مشاغل تکنیکی و تاکتیکی، ناتوان سازی پسران در برابر پروژه توانمند سازی زنان، زنانه کردن کل مناسبات اجتماعی در قالب #پروژه_فمینیزاسیون و ده‌ها نکته تأسف بار دیگر بوده است

انگار تو جامعه زندگی نکرده پسرای الآن دنبال دختر تحصیل کرده و با سوادن فقط تو روستا مادرشوهرمو نگاه میکنم دخترایی که تا ششم بیشتر نخوندن پسرهایی میان خواستگاری که شغلشون کارگری یا چوپانیه ولی دختری که دانشگاه رفته خاستگار خوب و تحصیل کرده میاد براش نمیخام بگم شغلشون بده خدا نکرده ولی یک پسر پولدار تحصیل کرده نمیاد دختر بیسواد رو بگیره

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز