2821
2789

نه. اصلا اعصابم به هم نمیریزه 

چون تا حالا نگاه نکردم این سریالو 😁

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا 🥺😂

روحیه اش حساسه همش میگفت کیوان نرو جلو کیمیا نرو بمب میزنن هف سالشه 😅

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
نفذی یه صلوات برای اینکه به عشقم برسم مهمونم میکنید

یک لحظه فکر کردم برای سلامتی کیوان میگی صلوات بفرست 😅😂 باشه میفرستم 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
چرا

یه پروژه هماهنگ داره تو ایران انجام میگیره 

یکیش تولید و پخش سریال های یه که نشون بده زن ایرانی تو هر عرصه ای وارد میشه رییسه نقش اوله مستقله نیاز به مرد نداره 

از اون طرف تشویق میشن برن دانشگاه و ایران باورتون نمیشه اولین رتبه تو قبولی دختران کل دنیا رو داره 

و و و 

اینا برای اینه که زن ایرانی رو از خانه و خانواده جدا کنن بعد که حدا شد ازدواجش دیر شد به هزار مصیبت گرفتار میشه و نسل ایرانی کم کم منقرض میشه یا احتناک ذریه اتفاق میفته همون که شیطان گفت انجامش میدم 

یعنی نسل ناپاک به واسطه دیر ازدواح کردن دخترا و گناهان متعاقب اون 

باور نمیکنی ریپلای نزن حوصله ندارم 

وای فکرکردم فقط خدم اینطوریم

ن بابا من برا سوراخ دیوارم گریه میکنم😂😕

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
یه پروژه هماهنگ داره تو ایران انجام میگیره یکیش تولید و پخش سریال های یه که نشون بده زن ایرانی تو هر ...

خب عزیزم دنیا داره رو به پیشرفت می‌ره نمیشه که دخترا و زنا رو بکنی تو خونه ملاقه بدی دستشون

خب عزیزم دنیا داره رو به پیشرفت می‌ره نمیشه که دخترا و زنا رو بکنی تو خونه ملاقه بدی دستشون

اگر با دقت بخونی متوجه میشی فعلا ابرانه که داره تو زمینه دانشگاهی کردن دخترا پیشرفت میکنه 

جدول رتبه بندی رو یه نگاه بنداز میفهمی کلاه سرمون رفته

2828
2791
2779
2792