همسایه هامون از ۴ سمت یه سمت اهنگ گذاشتن میرقصن یه سمت حیغ و داد دارن دعوا دارن سمت پشت سر صدای تلویزیون صد سمت روبرو پسره ماشینشو اورده بیرون در رو باز گذاشته به مستییییی شب سپریییی شه گذاشته ، بعد داداشم میگه تو داری سیب میخوری سرو صدا داری
یاد بگیرین بدون سدا بخورین چیه اخه مثل پیرمردا ادم حالش بهم میخوره
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
پیکمی به کسی میگن ک میخواد جلب توجه کنه ی کسشری یاد گرفتین همه جا میگین
کسی که با صدا سیب میخوره صدای موسیقی در نمیاره که .
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
پیکمی به کسی میگن ک میخواد جلب توجه کنه ی کسشری یاد گرفتین همه جا میگینکسی که با صدا سیب میخوره صدای ...
پیک می یعنی من خوبم منو انتخاب کن، همینم مونده تو با این سنت بیای به من چیز یاد بدی اول برو ادبو یاد بگیر بعد بیا اموزش بده چون ادم چیزی که نداره و بلد نیس رو نمیتونه اموزش بده