2777
2789
عنوان

چی میگه داداشم 😕

249 بازدید | 11 پست

همسایه هامون از ۴ سمت یه سمت اهنگ گذاشتن میرقصن یه سمت حیغ و داد دارن دعوا دارن سمت پشت سر صدای تلویزیون صد سمت روبرو پسره ماشینشو اورده بیرون در رو باز گذاشته به مستییییی شب سپریییی شه گذاشته ، بعد داداشم میگه تو داری سیب میخوری سرو صدا داری

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

اره داداشت راست میگه صدای بیرون کمتر از تو آخه یعنی چی سیب خوردن مگه صدا داره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره داداشت راست میگه صدای بیرون کمتر از تو آخه یعنی چی سیب خوردن مگه صدا داره

رنده که نمیکنم سیبو خب گاز میزنم میجوم دیگه

یاد بگیرین بدون سدا بخورین چیه اخه مثل پیرمردا ادم حالش بهم میخوره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

رنده که نمیکنم سیبو خب گاز میزنم میجوم دیگه

خو منم دارم همینو میگم داداشت نمیتونه بیرون چیزی بگه همسایه ها به تو حرفی میزند داداش های منم تو مجردی همینجوری بودن😂

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یاد بگیرین بدون سدا بخورین چیه اخه مثل پیرمردا ادم حالش بهم میخوره

پیکمیعلی جان مگه شما شنیدی صدای غذا خوردن منو

پیکمیعلی جان مگه شما شنیدی صدای غذا خوردن منو

پیکمی به کسی میگن ک میخواد جلب توجه کنه ی کسشری یاد گرفتین همه جا میگین

کسی که با صدا سیب میخوره صدای موسیقی در نمیاره که .

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

پیکمی به کسی میگن ک میخواد جلب توجه کنه ی کسشری یاد گرفتین همه جا میگینکسی که با صدا سیب میخوره صدای ...

پیک می یعنی من خوبم منو انتخاب کن، همینم مونده تو با این سنت بیای به من چیز یاد بدی اول برو ادبو یاد بگیر بعد بیا اموزش بده چون ادم چیزی که نداره و بلد نیس رو نمیتونه اموزش بده