2777
2789

بچها من امسال سال اولمه پشت کنکورم پارسال چیزی و زیاد جدی نگرفتم این شد عاقبت🤦🏾‍♀️

ولی امسال به جد نشستم دارم درس میخونم چرا همش احساس میکنم خوندنم کافی نیست؟احساس میکنم عمیق نمیخونم همش حس ناکافی بودن بهم دست میده.. وسواس خوندن دارم

از طرفیم نگرانم نکنه نشه..🙂

بچها تورو خدا بگین چیکار کنم قبول شم چجوری بخونم بتونم صددرصد فرهنگیان بیارم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه

سال دوم اکثرا کمالگرا میشن

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

من پارسال فرهنگیان دوتا دفترچه شو یکی 95 زدم و یکی 50وحتی دعوت نشدم به محصابهو حالا یک پشت کنکوری در ...

وای خدا قلبممم🥲چرا عزیزم؟ نهاییا رو خوب دادی؟ امسال دوباره میخونی؟

عای انقد سوال تو ذهنمه با کلی استرس و نگرانی پشت بندش🥲

به نظرت فرهنگیان قبول میشم؟🥲

آره

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

وای خدا قلبممم🥲چرا عزیزم؟ نهاییا رو خوب دادی؟ امسال دوباره میخونی؟عای انقد سوال تو ذهنمه با کلی است ...

من رشتم تجربیه عزیزم و خود دفترچه های تجربی رو ریدم برا همین دعوت نشدم

امسال هدفم خود کنکور تجربیه

...

من رشتم تجربیه عزیزم و خود دفترچه های تجربی رو ریدم برا همین دعوت نشدمامسال هدفم خود کنکور تجربیه

عاا پس همین بوده🤦🏾‍♀️

انشالله به هدفت میرسی عزیزم

روزی چند ساعت میخونی؟