بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه الان اتوماسیون شده خیلی راحت میتونی پرونده قدیمی رو پیداکنی
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
سلام دوست خوبم برای ارتباط با من در شبکه های مجازی به تاپیک ارتباط با من مراجعه کن یا با آموزشگاه تماس بگیر۰۹۳۰۰۱۶۴۶۳۴برای تست ها و سوالات فنی هم وارد پیجم شو تمامی سوالات هایلایت شده برات. @maryam.tarahi.lebass پیجم🫡
باید پیگیر باشی برا ما هم خیلی رفتیم گفتن نیست ولی ما سماجت کردیم پیداش کردن
چرا اینقدر بیخیال هستن باورت میشه هفت ماه شده ما رفت آمد میکنیم حیف من اون شهر نیستم یکی دیگ جای من میره ولی هر بار میگه برو هفته دیگ طرف یک ساعت و نیم میرسه برسه اون اداره دیگ میگفت امروز دعوام شده داد بدم گفتم شکایت میکنم بعد اونام گفتن باشه این هفته پیگیری میکنیم خدا کنه دوروغ نگن آخه کار میکنن حقوق میگیرن زورشون میاد کار مردم راه بندازن