2777
2789
عنوان

رفتم دکتر

66 بازدید | 10 پست

چند وقت بود سوزش داشتم هنگام دفع ادرار آزمایش نوشتم جوابشو نشون دکتر دادم گفت خیلی شدیده چرا زودتر اقدام نکردی پریودی؟ گفتم نه

گفت باید برات سونوگرافی بنویسم ببینم علتش چی بوده نیازه برم واقعا بچه ها؟

خب ازمایش گفت مشکلت چیه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره برو احتمال سونو واژینال بنویسه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یادم رفت بگمعفونت ادرار گفت که خیلی شدیده

اوه.. مایعات زیاد بخور

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

باشه عزیزم مرسی پس میرم

اصلا عفونت ادراري رو شوهي نگير امر درست درمانش نكني هميشه باهات ميمونه و آزارت ميده ، حتما ش و ر ت نخي بپوش و از نوار بهداشتي پارچه اي استفاده كن 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
2790
2778
2791
2779
2792