2777
2789
عنوان

بی تی اس فن

149 بازدید | 27 پست

سلاممم میخواستم یه چیزی بگم چرا فکر میکنید این کسایی که کره رو دوست دارن ی مشت بچه سنن که بخاطر کیدارما کیپاپ دوست دارن برن کره 

من از بچگی فرهنگ این کشور دوست داشتم قبل اینکه محبوب بشه، الان یه  عده بچه ۱۲ساله هم اومدن شدن فن من از اون دسته آدماش نیستم فرهنگ کشورشو دوست دارم حس میگیرم حس میکنم اونجا راحتم نه بخاطر بازیگرا فیلماش 

و الان سر صحبتم با اون بچه سن های ان که شورشو در اوردن خواهش دارم انقدر جو گیر نباشید شورشو در اوردین دیگه، کاش انقدر محبوب نمیشد که اینجوری مسخره بشیم ما کره لاورا! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتوچه بمن چه به ما چه☹️

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دقیقا عنشو کوچیکا در اوردن بابا دوست داشتنم با اصوله خوب نیست مسخرش در بیاد

همش منتظرن بی تی اس بگیرتشون

داستان های +۸۰سال مینویسن حال ادمو بد میکنن

شاید در دنیایی دیگر...