2777
2789
عنوان

این مدل عکس

80 بازدید | 6 پست

از این روسری ها میخام پیجی سراغ دارید

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

برو بازار دست فروش های شهرتون حتما پیدا میکنی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بازار دست فروش های شهرتون حتما پیدا میکنی

الان طعنه انداختی دستفروش؟؟ حتما خودت خیلی از دستفروش ها خرید میکنی آمار داری

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
روسری دهه شصتیه

آره ولی قشنگه

الان طعنه انداختی دستفروش؟؟ حتما خودت خیلی از دستفروش ها خرید میکنی آمار داری

من آیا شما را میشناسم که بخوام بهتون طعنه بزنم چقدر ذهنت منفی 

مگه میشه آدم جنس دست فروش تا حالا نگاه نکرده باشه یا خرید نکرده باشه من یکی از تفریحاتم رفتن به بازارهای شلوغ هر شهری هم میرم دوست دارم برم بازار روز اون شهر اکثرا دیدم این مدل روسری ها را دارن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
من آیا شما را میشناسم که بخوام بهتون طعنه بزنم چقدر ذهنت منفی مگه میشه آدم جنس دست فروش تا حالا نگاه ...

اها. آخه من از دست فروش تا حالا خرید نکردم 

کلا اینجا خاصیتش اینه بعضی وقتا آدم تاپیک میزنه خیلیا میان دور از جون شما چرت و پرت میگن

من میخام مجازی بخرم 

آره در کل منفی نگر هم هستم، ❤️❤️