javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5625 عنوان هزینه دندون پزشکی دهنمونو صاف کرده 77 بازدید | 6 پست واقعا نرخ عصب کشی و پر کردن بر چه اساسِ ؟ چراااااا انقدر گرونه یه عصب کشی ۹ ت چرا دارن از هرجهت بهمون فشار میارن ما چه هیزم تری بهشون فروختیم ارث بابای کدومشونو خوردیم ؟ ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟ 1403/08/30 | 19:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanadarab عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1924 داداش بزرگه من ۴۸ سالشه.اینقدر دید هزینه درست کردن دندونا زیاده کلا همه رو کشید یه دست دندون مصنوعی گذاشت🥲 Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 6364 بری دندون پزشکی باید زندکیتو از نو شروع کنی. 😬🥲😂 زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5625 داداش بزرگه من ۴۸ سالشه.اینقدر دید هزینه درست کردن دندونا زیاده کلا همه رو کشید یه دست دندون مصنوعی ... همونم گرونه ، ولی خوبیش اینکه حداقل چندسال کار میکنه ولی عصب کشی میکنی باید حتما روکش بشه وگرنه چندماه خرد میشه میریزه تف به هرکی باعث این اوضاعِ ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5625 بری دندون پزشکی باید زندکیتو از نو شروع کنی. 😬🥲😂 مردم دیگه هیچ رحم و مروتی ندارن دستشون به هرجا برسه میخوان بکنن ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
pitbull عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 17 من کلا برای یه عصب کشی و ترمیم ۷ تومن هزینه کردم حالا میگه باید روکش هم بزاری تا بیشتر عمر کنه نمیدونم چیکار کنم موندم اصلا فکرکنم ۵ تومن هزینه ی روکشه یکی میگفت روکش جنبه زیبایی داره ولی دکتره میگفت واجبه، موندم چیکار کنم