2777
2789
عنوان

یعنی چی ک ی دختر بره

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره 😶😶😶من رفتم ایرادش چیه

ببین اگر شما تجربه ات از این موضوع خوب بوده، دلیل نمیشه که کارت درست بوده باشه، شما یک در هزار بودین که طرف مقابلتون صدمه ای به شما نزده. 

باز میگم بستگی به فرهنگ خانواده ها داره، که دختر خانم اگر صدمه ای دید این وسط براش مهم نباشه یا باشه! 

غالب مردم ایران، این کار رو بد میدونن، چون به هرحال دوست دخترو پسر بهم به چشم همکار و همشهری که نگاه نمیکنن! 

من خودم برای عزیزانم چنین چیزی نمیخوام چه پسرش چه دخترش. 

ترجیحم اینه که وارد رابطه ای که تعهدی در اون نیست و اعتماد وجود نداره نشه، چه برسه که بخواد وارد خونه ی اون شخص بشه. 

ببین اگر شما تجربه ات از این موضوع خوب بوده، دلیل نمیشه که کارت درست بوده باشه، شما یک در هزار بودین ...

ما همو دوست داشتیم الانم شوهرمه

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

ما همو دوست داشتیم الانم شوهرمه

خب میگم دیگه شما خداروشکر شانس آوردی.جزو استثنا ها بودی که دوست داشتنتون واقعی بود. 

سرهمین خونه رفتن، سالهاست که هزاران دختر دارن آسیب میبینن