2777
2789
عنوان

ناهار

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 152 پست
اهان فکرکردم نون ومیخوای بذاری لای سیر اخه زورم میادپاشم چیزی درست کنم یابرم بیرون بگیرم یه خورده اج ...

نی نی گشنش میشه 😍😍

همیشه سلامت باشین

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
چی رو؟؟من متوجه نشدم،،خودمم ترکم گلم...اشکالی  نداره بپرسم کجایی هستی؟

من ترک اردبیلم پرسیدی ترکی گفتم شایدمنظورت اینکه ترکا زیادازاینچیزا میخورن

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی گشنش میشه 😍😍 همیشه سلامت باشین

فدات عزیزم دیشب شام زیادخوردم فعلا بااون سرگرمه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
زرشک پلو  با مرغ از دیشب  مونده   .تفلدم بود  دیشب  .مباااااارکه   هوو ...

تولدت مبارک عزیزم

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
گرسنگی بهت فشار اورده ها سیر و میذارن لای نون😆

چه میدونم والا منم تعجب کردم

من ترک اردبیلم پرسیدی ترکی گفتم شایدمنظورت اینکه ترکا زیادازاینچیزا میخورن

نه عشقم چه جالب منم اردبیل....هوای اردبیل الآن چطور ؟ من ساکن اردبیل نیستم

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
نوش جان.دمی گوجه رو چطور میپزی بلد نیستم

آسونه ک سیب زمینی رو میزاری سرخ شه گوجه رو رنده میکنی یه کم تفت میده برنج میریزی روش، گوجه زیاد باشه بهتره ک آب کمتر بریزی،بعد مثل برنج دمی آب میریزی ،دم میکنی 

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

باقالی خورشت چیه؟؟چجوری درس میشه؟؟

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
نه عشقم چه جالب منم اردبیل....هوای اردبیل الآن چطور ؟ من ساکن اردبیل نیستم

من تهران زندگی میکنم عزیزم مادرشوهرم فامیلام اونجان فکرکنم خوب باشه