2777
2789
عنوان

چه دنیای عجیبیه

86 بازدید | 10 پست

دختر یکی از آشناهامون فوت کرده کلی امید و آرزو داشت کلی برنامه واسه آینده ش داشت...

داشت درس میخوند واسه کنکور..‌.

کلا میخوام بگم یکی که عاشق زندگیه زود میمیره یکی هم که علاقه ای به زندگی نداره هر چقد التماس خدا میکنه بمیره ولی نمیمیره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به نکته ظریفی اشاره کردی 

نمیدونم حکمت خدا چیه 

مثلا یکی که اصلا زندگی رو دوست نداره و اصلا ازدواجش جور نمیشه دعا میکنه بمیره ولی نمیمیره‌ ...

بعد یکی که پر از شوق زندگی و عقد کرده نزدیک عروسیش میمیره ...

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
به نکته ظریفی اشاره کردی نمیدونم حکمت خدا چیه مثلا یکی که اصلا زندگی رو دوست نداره و اصلا ازدواجش جو ...

دقیقا

من علاقه ای ب زندگی ندارم کلا خوشم نمیاد همش میگم کاش ب جای اون من مرده بودم

خدا رحمتش کنه 

آخه خیلی از ما انسان ها این زندگی رو زیادی جدی گرفتیم ، حکمت و هدف خدا هم همینه بنظرم ، که این زندگی اصلا ارزشی نداره ، هر جور آدمی هم باشی درنهایت زیر خروار خروار خاک باید بری🥲

خدا رحمتش کنه آخه خیلی از ما انسان ها این زندگی رو زیادی جدی گرفتیم ، حکمت و هدف خدا هم همینه بنظرم ...

اوهومن ولی ای کاش بعضیا ک خیلی امید ب زندگی دارن حداقل تا پیر بشن زنده بمونن و زندگی کنن ب جاش اونایی ک زندگیو دوس ندارن و نمی‌خوان بمیرن

اوهومن ولی ای کاش بعضیا ک خیلی امید ب زندگی دارن حداقل تا پیر بشن زنده بمونن و زندگی کنن ب جاش اونای ...

دیگه سرنوشت هرکسی رو خدا یه جوری نوشته ، حتما یه حکمتی داره و چیزی می‌دونه که ما نمیدونیم