2777
2789

بوه ها من دوتا سوتی بد دادم که دومیش خیلی بدتره

اولی:زن داییم فوت شد.من همون موقع عمل کرده بودم و توی خونه بودم،به دخترش پیام دادم که ایشالا عن آخرتون باشه😁(کیبورد گوشیم عن رو با غم عوض کرده بود و من نفهمیده بودم)🤣🙄بعد ۲ ماه فهمیدم.اونم بنده خدا هیچی نگفت.

سوتی دومی:همین الانم دارم مینویسم خجالت میکشم🤣🤣🤣🤣وقتی ۹ سالم بود عقد خواهر بزرگم بود.اون شب من خیلی خوشحال بودم.وقتی عاقد داشت خطبه رو میخوند من از خوشحالی بپر بپر میکردم یهویی توی اون سکوت یه باد خیلی خیلی صدا دار ازم در رفت 🤭🤣🤣😐😐💨💨💨💨

جمعیت که خونمون بودن ترکیدن🤭🤣منم از خحالت رفتم تو کمد رخت خوبا اینقدر گریه کردم خوابم برد.وقتی بیدار شدم عقد کنون تموم شده بود

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

بدترین سوتی عمرم لو رفتن نی نی سایتم بود

همه راز و پیز زندگیو افکار دارک و نشخوارای ذهنیمو نامزدم فهمید

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازع استارتر بچه ها من با کسی دعوام شد پشت تلفن داداشش پیام داده نمیترسی از دیه دادن ؟منظورش چیه ...

صاحب اجازه ای شما

ولی جواب سوالتو نمیدونم

بدترین سوتی عمرم لو رفتن نی نی سایتم بودهمه راز و پیز زندگیو افکار دارک و نشخوارای ذهنیمو نامزدم فهم ...

وای خدا واسە کسی نخواد😑😑چیکار کردی

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

بدترین سوتی عمرم لو رفتن نی نی سایتم بودهمه راز و پیز زندگیو افکار دارک و نشخوارای ذهنیمو نامزدم فهم ...

وای چ بد بعد جی گفت؟ 

اصلا اون نی نی سایت چی میکرد؟ 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

فکنم الان میبیننت یاد گوزه میوفتن روحشون شاد میشه. 😆

دقیقا...شوهر خواهرم چند شب پیش که خونشون بودم گفت یاد شب عقدمون بخیییییر.یادته ؟ 😁🤣🤣🤣 منم بحثو عوض کردم😀

خودم این سوتی رو ندادم 

زلزله اومده بود همسایه امون اومد جلوی جمع صحبت کنه به جای گسل گفت کُسل ( میدونم خیلی خنده دار نیست ) 

ولی اون موقع ها من خیلی خوش خنده بودم داشتم خفه میشدم رسما ترکیدم  😑 

بیشتر واسه من آبررو ریزی شد 😑😑😑

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی