im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 16069 عنوان نماز حاجت 39 بازدید | 7 پست سلام دوستان خوبید میشه برای یک نیت دوبار نماز حاجت خوند؟ 1403/08/30 | 17:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49997 آره ولی باید برای هربار نماز خوندن نیت کنید حتی حاجتت یکی باشه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 16069 آره ولی باید برای هربار نماز خوندن نیت کنید حتی حاجتت یکی باشه نیتش چجوریع عزیزم
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 16069 آره ولی باید برای هربار نماز خوندن نیت کنید حتی حاجتت یکی باشه یعنی باید حاجتت تو نیتت بگی؟؟
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49997 یعنی باید حاجتت تو نیتت بگی؟؟ بگو دورکعت نماز حاجت میخونم بعد سلام ک کلا تموم کردی نمازو حاجتتو بگو مثلا رزق و روزی میتونی بگی دورکعت نماز حاجت ب نیت رزق و روزی و از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 16069 بگو دورکعت نماز حاجت میخونم بعد سلام ک کلا تموم کردی نمازو حاجتتو بگو مثلا رزق و روزی میتونی بگی دور ... آها یعنی توی نیت اولی نگم حاجتمو؟
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49997 آها یعنی توی نیت اولی نگم حاجتمو؟ چرا میشه گف گفتم ک بگو دو رکعت نماز حاجت میخونم ب نیت فلان حاجت از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 16069 چرا میشه گف گفتم ک بگو دو رکعت نماز حاجت میخونم ب نیت فلان حاجت مرسی عزیزم