بچه ها سره جهیزیه مامانم گفت من ۲۰۰ پول میدم ۱۰۰ چک بعد ما رفتیم ارید ۳۷۰ تومن گرفت جهیزیه مامانم گفت اون ۷۰ تومنو خورد خورد میدم بعد الان که میخاد یلدایی بیاره میخاد ۵ تومن بده بعد شوهرم پاشو کرده تو یه کفش من چک دادم باید ۲۵ تومن بده مامان منم گفت تو شهرستان ما هیچکس حتی ۵ تومن نمیده راستم میگه همین همسایمون برا ۳ تا دخترش هیچی نداد جهیزیه ام نداد بعد شوهر من خیلی دیگه گیر کرد تو شهرستان بابا مینا که خودشون اونجا زندگی میکنن جهیزیه ایه که به دخترا میدم از ۱۵۰ به بالا نیس بابای من انقد داده عموهام سر این باهم دعوا کردن که تو چرا انقد زیاد دادی و رابطمون بخاطر این شوهر من بهم خورد الانم فوش بهشون میده میگه ببخشیدا گ.ه میخورن باید بدن و این حرفا الانم اومد خونه حالش خیلی بد بود گفت مغازرو باید تخلیه کنم منم گفتم تخلیه کن گفت پول ندارم گفتم خب تخلیه کن برو مغازه خودت چرا اجاره نشین شدی وقتی خدا مغازه داری گفت آخه اونجا گرون تره بعدم اونجا دست مساتجره دیگه گفتم من نمیدونم بعد اومد لباس بپوشه با مخ خورد زمین و الانم رفتیم نکته بگم که این برا مامانش هرکاری میکنه قبل عروسی خودمون فقط چند میلیارد به خونه ننش خرج کرده بعد اونروزم رفته بودیم شهرستان براش نزدیک ۲۰ تومن فقط آجیلو خوراکی خرید گذاشت خونش بخدا نزدیک ۸ کیلو فقط گردو و بادوم خرید با پسته بعد من گفتم یدونه ام برا من پودر ژله بخر گفت پول ندارم الانم ده روزه دلم پیتزا میخاد میگه پول ندارم پول ندارم الانم زیر قرض و قولس بخاطر خونه ی ننش شما بگید من چه خاکی بریزم رو سرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.