2777
2789
عنوان

علت شیر نخوردن نوزاد

66 بازدید | 11 پست

پسرم ۴ماهشه یه مدته شیرم رو نمیخوره البته نه همه روز وقتی که موقع خوابش میره یا یه کم از موقع بیداریش میگذره شیرم رو نمیخوره و همش گریه میکنه ولی وقتی تو خوابه یا تازه بیدار شده اون موقع میخوره کسی در این مورد تجربه نداره علتش رو نمیدونید اگه راه حلی میدونید لطفا راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من موسفید کردم راجب این قضیه 

اگه پستونک میخوره یا شیشه گاها بدون فقط وفقط مشکلت همونه هرچند بگی نه مگه میشه

یکی دیگه اینکه با مشاور شیردهی صحبت کن بزن تو اینستا میاد بالا راهکاراشون قطعی جواب دهنده س

راستی دعام کن 

..........

اگر حس می‌کنی یه چیزی میاد توی دهنش قورت میده رفلاکس پنهانه اسید معده ست میاد بالا نمی‌ذاره بچه درست شیر بخوره 

اگر مدفوعش بلغمی هست حالت خلطی داره بچه اگزما میزنه خون توی پوشکش بیاد سینه رو پس بزنه اگر یکی از این نشونه ها رو هم حتی داشته باشه آلرژی به پروتیین گاوی هست در هر دو صورت باید مراجعه کنی به فوق تخصص گوارش اطفال 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اگر حس می‌کنی یه چیزی میاد توی دهنش قورت میده رفلاکس پنهانه اسید معده ست میاد بالا نمی‌ذاره بچه درست ...

تازگیا همون یه کم میاره بالا ولی مدفوعش همیشه آبکیه بعضی موقع هم نمی‌دانم چرا رنگش سبز رنگ میشه 

تازگیا همون یه کم میاره بالا ولی مدفوعش همیشه آبکیه بعضی موقع هم نمی‌دانم چرا رنگش سبز رنگ میشه

رنگ سبز مشکلی نیست این یعنی شیر سبک بوده صفرا قبل از اینکه تغییر رنگ توی شیری که خورده ایجاد کنه بچه شیر رو دفع کرده رنگش مشکلی نیست ولی رقیق بودنش چرا 

اولا میگی ابکیه بررسی کن اسهال نباشه یه وقت بچه 

اگر نیست همین رقیق بودن یکی از نشانه های آلرژی هست ، به آلرژی به پروتئین گاوی شک کن دقت بیشتری توی پوشکش کن ببین رگه های خون حتی در حد دونه برنج توش میبینی یا نه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85