2777
2789
عنوان

تاپیک خـیـانت

160 بازدید | 11 پست

من 19 سالمه انقدر اینجا تاپیک خیانت دیدم از ازدواج کردن سیر شدم.. 

دوستانی که ازدواج موفق داشتید کجایید؟ 

بیایید یکم از تجربه هاتون بگید بلکم باورم بشه ازدواج موفق و آدم خوبم وجود داره 🌹

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مشکل اینجاست که خیلی از اونایی که معتقدن ازدواجشون موفق بوده تا حالا شوهرشونو چک نکردن و نمیشه خیلی رو حرفشون حساب کرد

واسه همینم ازدواج همچنان ترسناک باقی میمونه

{ خانم هستم }

من ازدواج اولم با عشق بود واقعا دیوانه وار همسرمو دوست داشتم  که خدا از من گرفتش 

الان مجدد ازدواج کردم همسر دومم دوستش دارم احترام درک و محبت بینمون هست چون خودم آدم ارومی هستم کاری به کسی ندارم ظاهرمم قشنگه بیشتر بهم علاقه داره همسرم ،

ولی یک ضعف های شخصی دارم که به کسی آسیب نمیزنه 

سعی دارم میکنم بر طرف کنم 

بطور کل زندگی خوبی دارم خداروشکر 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نترس و با چشم باز در سن مناسب با عقل سالم شریک زندگیت  انتخاب کن 

کم و زیاد هست تو زندگی همه ولی اینکه از بیخ و بن انتخابت اشتباه باشه اون زندگی  رو هواست و آدم هایی تو اون زندگی 

همه داغون میشن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»