2777
2789
عنوان

انفاق عجیب غریب

56 بازدید | 3 پست

بچه تازه گیا یه اتفاقای خیلی عجیب و غریب تو خونه مون میفته. مثلا دیشب من دنبال مغنعه ام میگشتم هرچی گشتم پیدا کل خونه را اصلا پیدا نکردم ولی امروز تو کمدم پیداش کردم دیشب همین کمدو ده بار گشتم نبود. از اعضای خانوادمم میپرسم میگن ما خبر نداریم حتما خودت با دقت نگشتی. و یه اتفاقای عجیب دیگه میفته مثلا دیروز مامانم خودخود به بهم گیر داد الکی که مثلا چرا فعلان کارو گفتم ولی انجام ندادی درحالی که انجام داده بودم خودشم میدونست. بهش میگم مگه ندیدی انجام دادم گفت با من یکی به دو نکن و... خواهرمم یهو اومد الکی بادادشم دعوا کردن.اعصابم خرده کلا. دستبندمو گذاشتم رو میز رفتم پایین برگشتم دیدم تو کیفمه 😦. هفته قبل از بیرون اومدم خونه داداش کوچلوم گفت مگه الان اتاق نبودی چطوری از دیوار رد شدی رفتی از در اومدی تو. درحالی که من از صبح بوده که بیرون بودم اصلا خونن نیامده بودم. دیگه دارم دیونه میشم همین که خیلی میترسم

چکار کنم من. چرا اینطوری شده😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان