2777
2789
عنوان

خونه مامان

402 بازدید | 21 پست

کیا وقتی میرن خونه مامان شون شلوغ پلوغه

همه خواهر برادر ها هم میان دور هم جمع میشن

من خونه مامانهمیشه آروم و ساکت هست

بابام و داداش م که سرکارن

من و مامانم و اون داداش هم هستیم 

دلم می خواست بیشتر بودیم پربود خونه مون از سر و صدا

خواهرم ندارم بچه دار هم نشدم داداش هام هم ازدواج نکردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تک فرزندم خونه مامانمم طبقه پایینه .خوشبحالتون شلوغا

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

من خونه مامان بزرگم میرم اینطوریه چون خاله هام جوونن خیلی خوشمیگذره

خودمون دوتاییم احتمالا خونه مامان منم در آینده سوت و کوره   

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!

چیه شلوغ،اعصاب دارینا.والا ما زیادم نیستیم من و دو تا داداش،یکه متاهل با یه پسر،خودمم یه دختر.یعنی این دو تا بچه چنان صدایی دارن که قابل تصور نیس،گاهی با زنداداشم قرار میزاریم نوبتی بریم خخخخ البته اونا که طبقه پایینن میگم شما نیاین ما اومدنی،ولی درو که باز میکنم پسر برادرم داد میزنه عمههههه جوووووووووووون،میدوه میاد خخخخ فداش بشم

چیه شلوغ،اعصاب دارینا.والا ما زیادم نیستیم من و دو تا داداش،یکه متاهل با یه پسر،خودمم یه دختر.یعنی ا ...

عزیزم

خوبه شلوغی

من خیلی خونه مون خلوته

حوصله م میرد

من خونه مادرمم سوت وکوره خونه مادرشوهرمم واسه همین دوس دارم ۴تابچه داشته باشم تاهمیشه خونم شلوغ باشه

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
من خونه مادرمم سوت وکوره خونه مادرشوهرمم واسه همین دوس دارم ۴تابچه داشته باشم تاهمیشه خونم شلوغ باشه

انشالله خدا بهت بچه سالم و آروم بده

بچه ت چیه

براش خرید کردی