2777
2789
عنوان

تمیز کردن کابینت

32053 بازدید | 51 پست

خانما کابینتاتونوباچی تمیز میکنین من نمیدونم جنس کابینت هامون چیه باهرچی تمیز میکنم نورک میافته روش انقده بد میشن همه جای دستمال واینا ک کشیدم مشخص میشه انقده زشت

چند روز دیگم مهمون داریم من نمیدونم اینارو چیکارکنم از توسالن ک نشتی ب کابینتا ک نور افتاده روشون نگاه میکنی قشنگ معلومه کدوم طرفی دستمال کشیدی😐

یه راه حل واسه تمیز کردن هودم بدین هودم شیشه ایه انقده ک چربی داره روش خوده چربی اینقد چربی نداره😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

كابينتهات رو با دستمال جادويي ( همون نانو) پاك كن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

باپنبهههه مگه میخوام نازش کنممم باسیمم فک کنم پاک نشههه دیگه پنبهه😬

مگه اينقدر جرم گرفته؟؟؟!!! من خودم هفته اى يه بار با پنبه و الكل تميز ميكنم. حالا شما اول با تايد و اسكاچ تميز كن بعدش ديگه نذار كثيف بشه مرتب پنبه و الكل بزن. الكل خوب لكه ها رو پاك ميكنه

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
باپنبهههه مگه میخوام نازش کنممم باسیمم فک کنم پاک نشههه دیگه پنبهه😬

با سيم خش مى افته 

به دستمالت يكم سيو كرمى بزن بمال روش تا ٥ديقه بمونه بعد تميز كن با پارچه خيس كفشو بگير دوباره پارچه خشك كه لك نيافته

اى خدااااااااا.......

دستمال جادويي فقط با آب خيس كن پاك كن نيازي به شيشه پاكن هم نداره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

براي گاز و هود هم من از سيف كرمي استفاده ميكنم خيلي عالي پاك ميكنه يه لك هم نميمونه