2777
2789

دیروز یه امتحانی داشتیم که تو درسش من همیشه بالا بودم از  سال پیش تا الان ، من واقعا خونده بودم براش واقعااااا! مثل همیشه 

ولی میدونم مثل همیشه بالا نمیشم

خیلی ناراحتم خیلی زیاد 

تو این درس فقط بود که همیشه جلوی معلم اون خوبه بودم

بهم بها بیشتر میداد ولی الان میدونم کاسته میشه ازش و یسری دیگه ها میان رو بورس......

میگم این قرار نیست تو ایندم تاثیر بزاره ، مخصوصا کنکور امسالم

اما تاثیر و دیدی که الان بقیه و معلم نسبت بهم پیدا میکنن چی🙂🙂🙂🙂🙂

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه اهمیتی داره نگاه معلم چطور

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

😐ناموسا بیخیال چرا باید برات مهم باشه؟

انقدر معلم فیزیک پارسال تعریف کرد ازم که از یه جایی به بعد اون اواخر تمرکزم اومده بود پایین واقعا نمیدونم چرا 

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

5 سال بعد به این کارت میخندی

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬