2777
2789

همین که از اینده خبر نداریم خودش امید میده

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

منم خسته شدم دلم میخواد حداقل ی ده سالی بره جلو

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میدیدی اون تاریخ که رفتی ببینی وضعیتتو ببینی اصلا نیستی یعنی مردی اون وقت چیکار میکنی؟ همین چند ...

زندگیمک پرس و جو میکنم از اطرافیان اون موقع

بعد اره زندگی بهم زهر میشه

نه برگرد گذشته اشتباهات درست کن اینجوری آینده هم موفقی

درست میگی 

اما خب من زندگیم یطوریه هرچی برگردی به عقب وحشتناک تره بیشتر از ۲ سال نمیتونم برگردم باورشم سخته برام

اونجوری خوشحال میشم میام مثل ادم تلاش میکنم

من یادمه ۱۰ سال پیش توی دفترم آرزوهامو نوشتم ۱ درصدم باورم نمیشد بهشون برسم خدا رو شکر تا الان ۹۰ درصدش برآورده شده🥲

دلم میخواست برم پیش کشمش ۱۰ سال پیش که با گریه داشت رویا هاشو مینوشت بغلش کنم❤️😔

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من یادمه ۱۰ سال پیش توی دفترم آرزوهامو نوشتم ۱ درصدم باورم نمیشد بهشون برسم خدا رو شکر تا الان ۹۰ در ...

عزیزمممم

منم مثلا ۵ سال پیش نوشتم خطاب یه الانم که حالت الان چطوره؟ زندگی بهتر شد؟

اما حالم الانم داغونه

😂😂