2821
2789
عنوان

خداحافظ👋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 26 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عنوان رو باید یجوری بزنی که اگه کسی میدونه وارد بشهاینکه بگی بیاین و اینا خب خیلی گنگه

میدونم کاربر جدید بودم تجربه ای نداشتم😑

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

نروfaraمیدونی عاشق چشماتمنرو fara لخدا خیلی خاطر خواتم

😅😅

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

بری شمع دونیا دق میکنن

میدونم میدونم😁

تو تاپیک نزنی من چیکار کنم از این ب بعد😭😭😭نروووووو،بمووووووووووون دل من ب بودنت خوووووووشه،منو فک ...

یه جوری با این دنیا کنار بیا این دنیا خیلی نامرده بدون تایپکای من زندگی کنننن😂🥲

ببین مثلا تو تاپیک قبل باید اون متن طولانیو همون اول میزاشتی

تجربه نداشتم خواهر 🙂

یه جوری با این دنیا کنار بیا این دنیا خیلی نامرده بدون تایپکای من زندگی کنننن😂🥲

ن ، مدیون منی اگه تاپیک نزنی

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

حالا اسی کیف کردی ،این تاپیکت کلی نظر دادن😆😆😆

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

حالا اسی کیف کردی ،این تاپیکت کلی نظر دادن😆😆😆

😂😂آره خوب بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز